Napi 900 kcal-val és napi 1 óra kocogással mennyi idő alatt fogyhatok le 9 kilót?
Figyelt kérdés
66 kilós, 19 éves lány vagyok, 57 a cél. Köszi a választ, bunkók kíméljenek!2011. júl. 10. 09:54
21/25 tetro válasza:
na jó, ha nagyon szeretnéd küldök neked képet magamról. de az egészben a legszebb, hogy egy barátommal fogyóztam együtt, és ő is kb 20 kilót lefogyott. az első két hét volt kegyetlen. de akkor sem erőtlenség és kóválygás, egyszerűen csak kib@szott éhes voltam állandóan. aztán elmúlt. de mondjuk most is fele annyit eszek szerintem, mint annak előtte. mondjuk nem eszek meg fél tepsi lassagnet ebédre, csak egy kockát :D
22/25 bix válasza:
mint mondtam elhiszem. csak te abba az 1% ba tartozol ami ennyire könnyen tolerálja ezt, volt kitartásod, stb. viszont a nők jelentős része sokkal kevesebből akar fogyni, és mivel exponenciális a fogyás sebessége sajnos csökkenő módon... ezért kell többet enni mint neked, az alacsonyabb tzs% hoz elengedhetetlen a kemény edzés ahhoz viszont kell ch több. főleg hogy ennyire eltökélt ember se gyakran jár ide... nekem se megy ilyen alacsony ch-val a létezés se, mindenki más, de sajnos mi vagyunk többen...
23/25 tetro válasza:
valójában a legdöbbenetesebb az volt, hogy az első egy héten nyolc kilóval lettem könnyebb. ami persze így utólag nyilvánvaló, hogy nem tényleges fogyás, egyszerűen csak hirtelen kiürültem. aztán második héten lényegében egy deka sem ment le, de akkor meg már tudtam mozogni. aránylag mondjuk. először négyszáz métert se tudtam lefutni, második hét végére már ment megállás nélkül 2kilométer. és lehet tényleg hogy én jobban toleráltam mint más, de szerintem egy csomó helyen a földön nem esznek napi 2000 kalóriát
24/25 anonim válasza:
kedves bix! én vagyok az a 11:38as, aki kérdezett. nos, az az igazság, hogy nem becsülöm túl, nem eszegetek semmit, le tudom írni az étrendem. ha megéhezek, és bekapok egy kölesgolyót, akkor képes vagyok a zacskó tartalma alapján leszámolni a kcalt 1 darabra vetítve :D vagy ha a végső össesítésnél látok egy értéket, tesem azt 75öt, akkor kerekítek 80ra, hogy úristen, mi van ha rosszul számoltam. szóval így jön ki a 900-1000. de amúgy én nem is kopalok, egyszerűen képtelenség hogy én 1500at egyek, az nekem már zabálás lenne :D főleg ilyen melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!