Napi 900 kcal-val és napi 1 óra kocogással mennyi idő alatt fogyhatok le 9 kilót?
Figyelt kérdés
66 kilós, 19 éves lány vagyok, 57 a cél. Köszi a választ, bunkók kíméljenek!2011. júl. 10. 09:54
1/25 anonim válasza:
minek kell koplalni????????????????????????
kép? magasságod?
2/25 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok. Ezt kifelejtettem, bocsi :P
2011. júl. 10. 10:08
4/25 anonim válasza:
170 cm-hez a 66 kg jó tömeg, ha nem érzed magad elég feszesnek akkor sportolj rendszeresen és egyél normálisan, a koplalásnak semmi értelme
5/25 anonim válasza:
Édesem 900 kalóriával 3 napig tudsz futni, utána a kórházban kötsz ki. Egy felnőtt embernek napi 1200 kalória alá nem szabad menni. Azzal is nagyon szépen lehet fogyni.
6/25 tetro válasza:
ugyan már, hagyjuk már ezeket a demagóg dumákat. persze pont ideális 170centihez a 66 kiló, csak a pasik többsége nem erre vágyik... ha 10 kilót lefogyna a kérdező, akkor se lenne még anorexiás azért... meg hogy napi 900 kalóriával nem lehet élni... :D próbáltál? én 110kilós fiúként kezdtem fogyózni. napi 700 kalória, odafigyelve arra nagyon, hogy minden tápanyagból elegendőt vigyek be. napi 2 órákat edzettem mellette. mi lett a vége? egy hónap múlva már 12 kilóval voltam kevesebb, és le tudtam futni négy kilométert. három hónap alatt lefogytam 30 kilót, makk egészséges vagyok, és a bőrömön se látszik sehol. most akkor hol is van az iszonyatos nagy veszély, ami mondjuk 110 kilósan infarktus formájában fenyegetne...
7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: gratulálok!!!!
2011. júl. 10. 10:39
8/25 anonim válasza:
10:31,igazad van!
Lehetséges napi 900 kcalon élni és mozogni mellette. És fogyni fogysz szépen. Én is ezt csináltam, sikerült.
9/25 anonim válasza:
Napi 700 kalóriával, akár 900-zal az ember szépen éhendöglik. Sztem te nagyon elszámoltad a kalóriamennyiségedet. Napi 700 kalórival, ha megfelelő mennyiségű proteint akarsz bejuttatni a szervezetedbe, akkor napi 4 darab (130 grammos) natúr grillezett csirkemellet kellene megenned és semmi mást. De akkor még a rostok sehol nincsenek, ami megint elég fontos a szervezetnek.
10/25 A kérdező kommentje:
Kedves 10:40-es: hány kilóról indultál és mennyit fogytál? És mennyi idő alatt? Mit és mennyit sportoltál és mit ettél?
2011. júl. 10. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!