Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 900 kcal-val és napi 1...

Napi 900 kcal-val és napi 1 óra kocogással mennyi idő alatt fogyhatok le 9 kilót?

Figyelt kérdés
66 kilós, 19 éves lány vagyok, 57 a cél. Köszi a választ, bunkók kíméljenek!
2011. júl. 10. 09:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Megnéznék minden 700 meg 900 kalóriás emberkét 2 év múlva,
2011. júl. 10. 11:06
 12/25 bix ***** válasza:

"ma 10:31"

képet, kaját, bizonyítékot erről a 30 kilós fogyásról 3 hónap alattról... láttam már csodákat, de eddig még nem láttam olyat aki ilyen mértékű fogyás után nem nyúlt le, aki ennyi kilóval rá tudott állni egy ilyen "diétára", stb.

2011. júl. 10. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:

amúgy az miért van, hogy én napi 800-1000 kalóriával is tudok háromnegyedórát futni? nem irónia, meg semmi, csak érdekel :D már 2 hónapja csinálom, és egyre energikusabb, jobb közérzetű vagyok.

17 éves lány vagyok, kb. 169 cm és 80 kg.

2011. júl. 10. 11:38
 14/25 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok a koplalósok az álomsúly elérésekor, hogyan fognak étkezni

amúgy javasolnák nekik egy testzsírszázalék mérést most és a diéta végén ill egy csontsűrűség mérést + egy kardiológiai vizsgálatot

2011. júl. 10. 11:46
 15/25 bix ***** válasza:

ma 11:38

mert alulbecsülöd a kcal fogyasztásod. egy átlagos nő kb 2000 kcal körül igényel naponta. ez csak ahhoz kell hogy reggel felkelj, csináld a dolgod napközben és lefeküdj. légzés, emésztés, minimális mozgás, oxidáció, stb energiát igényel. egy normális edzés onnan indul hogy akár 1000 kcal-t elégetsz. ehhez képest én is tudok extrém alacsony kalória mellett mozogni, de a mozgás minősége, intenzitása és időtartama közel se ideális...

2011. júl. 10. 11:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

én csak annyit mondok, hogy nyugodtan megehetsz 1500kcal-nyi kaját is naponta. tapasztalatból mondom. én 173cm magas, 21éves lány vagyok (tehát majdnem hasonló mint te), és 76kg voltam, amikor tavaly elkezdtem fogyózni. napi 1500-2000kcal mellett, heti 3-4-5 óra mozgással, fél év alatt 68kg-ra fogytam. biztos kevésnek tűnhet, de heti fél, max. 1kg a normális súlyvesztés. tehát havonta max. 2kg. (ugyan akin 50kg felesleg van, az alapból többet fog veszíteni, de a te esetedben nem erről van szó.)

persze engem nem is a súlyom érdekel(t), hanem, hogy centikben és látványra mennyit változtam, ugyanis időközben vékonyabb, formásabb lettem, és izmosodtam picit :)

most is megeszek napi 1500kcalt, néha ennél többet is. fél évig nem sportolhattam, most kezdtem el úgy 1hónapja tornázgatni megint, de megtartottam a súlyomat, és nem híztam vissza.

kb. 4éve úgy fogytam le már egyszer, hogy alig ettem valamit (napi 500-1000kcal között), és ugyan fogytam 15kg-t 1 év alatt, de amikor elkezdtem picivel többet enni (akkor sem zabáltam), hónapok alatt visszajött az a 15kg.

persze mindannyian mások vagyunk, de én csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni, és tanácsolni azt, hogy nyugodtan egyél többet is, mert nem csak azalatt égetsz el zsírt, míg futsz, hanem utána is még órákon keresztül, így a nagy részét úgyis elfogod "használni" annak, amit megeszel :)

2011. júl. 10. 13:00
 17/25 anonim ***** válasza:
4 hónap.
2011. júl. 10. 13:42
 18/25 tetro ***** válasza:
ugye nem képzeled komolyan, hogy képeket fogok felpakolni a netre a testemről, hogy egy vadidegennek bizonyítsak? :D megnéznétek két év múlva? hát gyerekek, én hat éve fogytam le a 30 kilót. 104 voltam, 73ra fogytam le. azóta fixen 77 vagyok. 20 éves voltam akkor, a bőrömön sehol nincs nyoma. növési csíkjaim vannak itt-ott, de az már 20éves koromban is volt. mondjuk azóta is teljesen másképp étkezem, legalábbis tudatosan. habár azóta egyáltalán nem számolom a kalóriát.
2011. júl. 10. 18:04
 19/25 tetro ***** válasza:
fehérjéből mondjuk olyan 60-70 grammot vittem be naponta. ettem egy-egy szelet kenyeret, ezt a préselt magos izét, meg rengeteg saláta, zöldség, egy-két alma. az tény, ha épp túlléptem a 700-at nem hánytattam meg magam üvöltve a bűntudattól. ami még segített, hogy rengeteg folyadékot vittem be. napi 4-5 liter ásványvizet meg teát. este ha éhes voltam, akkor ittam. és nem volt se elgyengülés, se betegség... sőt.
2011. júl. 10. 18:09
 20/25 bix ***** válasza:
hhm ez érdekes. én 6 éve edzek, jelenleg 109 kilóval és elég alacsony testzsír százalékkal vagyok, közel 2 méter. a diétáknál ha 2000 kcal alá megyek már érzem a teljesítményem esését, 1000-en vagy két hétig voltam és nem kicsit volt "kellemetlen" nem egy emberrel edzek együtt, amikor elmeséltem a 3 hónap alatt 30 kilós ilyen mennyiségű fogyást ők is csak mosolyogtak... 3 hónap alatt közel -250.000 kcal, az naponta 3000 kcal deficit. az azért nem sámli... nekem mindegy, én elhiszem aztán bemondásra is, de erre még precedenst se láttam, lehet hogy neked frankó volt a genetikás, és az extrém alacsony vércukor szintet is jól toleráltad, ez az emberek 90%-ának egyáltalán nem így működik a szervezete. én jóval 100 kilós "összfogyást" értem eddig el, évente 2x tömegelés után fogyok, a többiek akiket ismerek szintén hasonlóval szenvedtek. ill sehol se javasolják az ilyen radikális kúrákat...
2011. júl. 10. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!