Napi 900 kcal-val és napi 1 óra kocogással mennyi idő alatt fogyhatok le 9 kilót?
"ma 10:31"
képet, kaját, bizonyítékot erről a 30 kilós fogyásról 3 hónap alattról... láttam már csodákat, de eddig még nem láttam olyat aki ilyen mértékű fogyás után nem nyúlt le, aki ennyi kilóval rá tudott állni egy ilyen "diétára", stb.
amúgy az miért van, hogy én napi 800-1000 kalóriával is tudok háromnegyedórát futni? nem irónia, meg semmi, csak érdekel :D már 2 hónapja csinálom, és egyre energikusabb, jobb közérzetű vagyok.
17 éves lány vagyok, kb. 169 cm és 80 kg.
kíváncsi vagyok a koplalósok az álomsúly elérésekor, hogyan fognak étkezni
amúgy javasolnák nekik egy testzsírszázalék mérést most és a diéta végén ill egy csontsűrűség mérést + egy kardiológiai vizsgálatot
ma 11:38
mert alulbecsülöd a kcal fogyasztásod. egy átlagos nő kb 2000 kcal körül igényel naponta. ez csak ahhoz kell hogy reggel felkelj, csináld a dolgod napközben és lefeküdj. légzés, emésztés, minimális mozgás, oxidáció, stb energiát igényel. egy normális edzés onnan indul hogy akár 1000 kcal-t elégetsz. ehhez képest én is tudok extrém alacsony kalória mellett mozogni, de a mozgás minősége, intenzitása és időtartama közel se ideális...
én csak annyit mondok, hogy nyugodtan megehetsz 1500kcal-nyi kaját is naponta. tapasztalatból mondom. én 173cm magas, 21éves lány vagyok (tehát majdnem hasonló mint te), és 76kg voltam, amikor tavaly elkezdtem fogyózni. napi 1500-2000kcal mellett, heti 3-4-5 óra mozgással, fél év alatt 68kg-ra fogytam. biztos kevésnek tűnhet, de heti fél, max. 1kg a normális súlyvesztés. tehát havonta max. 2kg. (ugyan akin 50kg felesleg van, az alapból többet fog veszíteni, de a te esetedben nem erről van szó.)
persze engem nem is a súlyom érdekel(t), hanem, hogy centikben és látványra mennyit változtam, ugyanis időközben vékonyabb, formásabb lettem, és izmosodtam picit :)
most is megeszek napi 1500kcalt, néha ennél többet is. fél évig nem sportolhattam, most kezdtem el úgy 1hónapja tornázgatni megint, de megtartottam a súlyomat, és nem híztam vissza.
kb. 4éve úgy fogytam le már egyszer, hogy alig ettem valamit (napi 500-1000kcal között), és ugyan fogytam 15kg-t 1 év alatt, de amikor elkezdtem picivel többet enni (akkor sem zabáltam), hónapok alatt visszajött az a 15kg.
persze mindannyian mások vagyunk, de én csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni, és tanácsolni azt, hogy nyugodtan egyél többet is, mert nem csak azalatt égetsz el zsírt, míg futsz, hanem utána is még órákon keresztül, így a nagy részét úgyis elfogod "használni" annak, amit megeszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!