165cm vagyok és 52kg az jó? 12/L
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:33
1/8 anonim válasza:
Jó is lehet, de lehet kevés vagy kicsit sok is. Emberfüggő.
2/8 anonim válasza:
sztem jó.én is 165 cm vagyok viszont 56kg csak az a különbség hogy én 15 éves vagyok(viszont most fogyni szeretnék meg nagy a combom meg a hátsóm)
3/8 anonim válasza:
igen! híznod és fogynod sem kell. teljesen jó!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. júl. 9. 18:29
5/8 anonim válasza:
neeem! :(
a csülkös bableves, na az a jó! ugye elfogadható Kedves Kérdező által is az álláspontom?
7/8 anonim válasza:
Én is ennyi voltam 14 évesen csak bocs én 160 voltam akkor!Azóta mindösszesen 3cm-t nőttem de viszont annál többet híztam!Úgyhogy most ez nagyon jó de tartsd is meg!Mert én 64kg-a felhíztam de mostanra sikerült lefogynom 56kg-a de még fogyni akarok!Vigyázz magadra bár még kicsi vagy de azért nem árt odafigyelni!18/L
8/8 anonim válasza:
Szerintem jó! Ennél többnek nem kell h. legyél, mivel fiatal vagy.
Én 28 éves nő vagyok és szintén 165 cm és ehhez 52 kg nem vagyok se sovány se molett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!