Nem akar elmúlni a narancsbőröm! Nem olyan vészes, de engem zavar, m. Eddig nem volt! Megiszom a napi két liter vizet, nem vagyok duci (165cm és 52kg), heti kétszer sportolok. és egyszerűen nem akar mozdulni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 19:04
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem tudlak sok jóval biztatni. A narancsbőr egy örökös probléma és főleg hajlam kérdése. Viszont iszonyatosan sok pénzt lehet elkölteni annak rrményében, hogy megszabadítanak tőle. Korunkban állítólag környezetszennyező tényezők is okozzák. Vígasztaljon, hogy szinte majdnem minden nőnek van! Még a leghíresebbek sem kivételek. Sportolj, élj egészségesen és ha egy fiúnak megtetszel, valószínű átnéz azon a kis narancsbőrön és egész mást fog észrevenni benned.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, aranyos vagy...:) De azért én próbálkozom tovább...hátha, a remény hal ki utoljára! :)
2009. ápr. 17. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!