Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tuntethetem el a hasam?

Hogyan tuntethetem el a hasam?

Figyelt kérdés

Reggel mindig lapos a hasam (kiveve ha sokat ettem este), de ha egy kicsit is eszek, akkor megno... neha nagyon. Szoval sok zsir nincs a hasamon de megis nagy. Ha megerositem a hasizmaimat, akkor lehetseges az, hogy a hasam tobbet nem fog megnoni a bevitt taplalektol?

25/L

2011. júl. 6. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elhiheted, hogy nem két centi. Az senkit nem érdekelne. Hanem laposból lesz egy jó KEREK pocak.
2011. júl. 7. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
akkora puffadás mintha terhes lennék.. mivel nem puha lesz amit nyomogathatsz mint a zsír hanem merev és kemény és még fáj is:S utálom:'( van olyan hogy direkt nem eszem egész nap mert akkor nem fáj... mellesleg a víztől is..mindentől lehet valami betegség?O.o
2011. júl. 7. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de régen volt már, mikor nekem is ilyen problémáim voltak :) Még az előző életemben, a gyerekek előtt :)

Volt egy gyógyszer, valami gyöngy szerű, zöld csomagolásban volt, egy természetes puffadásgátló. Úgy reklámozták, hogy terhesség alatt is szedhető, mert nem szívódik fel, csak a gyomorpuffadást szünteti meg.

Én azt szedtem néha, amikor fontosnak éreztem, hogy teljesen lapos legyen a hasam.

2011. júl. 7. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Esphumisan én is azt szedem jobb tőle sokkal:)
2011. júl. 8. 11:46
 15/16 anonim válasza:
Photoshop.... Egyébként meg nkem is hasonló gondom van..sztem ne fglalkozz vele nagyon...növessz més izmokat a hasad körül és nem lesz olyan nagyon jelentős a "has növekedés"
2011. júl. 10. 18:21
 16/16 anonim válasza:
nekem is ilyesmi a problemam,nem azegesz hasam,csak egy kicsi ducc feleseg van a hasam alatt picit,szoval nem az egesz hasam nagy,hogy lehet ez..nem tudom,de zavar,nem tudok felvenni feszesfelsoket,mert kilatszik,kulonben mashol nincs problemam,csak ott hasammal es a csipomnel..azon a tajon csak,mit lehet vele kezdeni?
2011. júl. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!