Hogyan tuntethetem el a hasam?
Reggel mindig lapos a hasam (kiveve ha sokat ettem este), de ha egy kicsit is eszek, akkor megno... neha nagyon. Szoval sok zsir nincs a hasamon de megis nagy. Ha megerositem a hasizmaimat, akkor lehetseges az, hogy a hasam tobbet nem fog megnoni a bevitt taplalektol?
25/L
23:10-es vagyok.
Az utánam hozzászólónak üzenem, hogy én keményen sportolok már 3éve és akkor is van pocakom estére :/
1: masszív hasizmot lehet építeni. más kérdés hogy ehhez sok szénhidrátot kell majd bevinni, tehát utána mindenképp egy diéta kelleni fog, mert óhatatlanul felkúszik némi zsír.
2: a hasizom is izom. ha nincs megfeszítve akkor köszöni szépen elvan magában. ha erős nagy hasat is csináltok, akkor se fogja "bent tartani" a beleket amik kitágulnak ha kaját kapnak. max ha egész nap feszítve jársz.
3: az egész nap lapos hasú lányok 99%ban koplalással érik el ezt, alig esznek, a belek összeszűkülnek, plusz mivel jelentős mértékű kaja se megy le, nincs is mitől. a maradék 1% meg a genetikailag mákos kategória
4:tökéletes lapos hasat összehozni sokkal nehezebb mint azt gondolnátok, nem mellesleg kb senkit nem érdekel rajtatok kívül, aki olyan hasat akar mint reggel 8-10 óra kaja nélküli állapotban, hát az kösse fel a gatyát... soha nem fog sikerülni. lehet feszesebb a has, de nap végén akkor is "nagyobb" lesz, ez pedig ördögi kör.
kíváncsi lennék arra a reggeli hasra ami megnő estére, van vagy 2 centi gondolom a különbség... én is maximalista vagyok, kiborítottam pár edzőtársat, de azért ez szerintem már durva. teljesen normális folyamat amiről beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!