Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat, keveset vagy pont...

Sokat, keveset vagy pont eleget ettem ma?

Figyelt kérdés

Ma ettem:

3 szilvásgombóc cukor nélkül

1 tál csokis és mézes müzli keverve + sok tej

1 kicsi túrórudi

1 teljes kiőrlésű 7 magvas minibagett vékonyan megkenve Flóra margarinnal és mellé 7 retek

1,5l víz

1 bögre kakaó

18 éves vagyok 160cm és 54kg (50 szeretnék lenni)

2011. júl. 6. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Döfj kést egy paradicsomba meg egy disznóba. Kíváncsi vagyok, melyik fog jobban visítani.

Amúgy az állatok sajnálata a vegaságom okának csak az egyike a sokból.

2011. júl. 6. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
De nem Te szúrod le akkor nem mindegy neked hogy kiölte meg vagy ki szedte le a paradicsomot?:O Az ember meg ne mazért küzdötte fel magát a tápláléklánc csúcsára hogy vega legyen-.-'
2011. júl. 6. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de ez elég primitív ok a húsevésre:) amúgy nem akarok vitatkozni, mert ez most nem tartozik ide, szerintem a kérdező sem kíváncsi rá. Ha esetleg tényleg szeretnéd pár okát meg tudni annak, miért is nem akarok húst (és bolti tejtermékeket|tojást) fogyasztani, nézelődj ezen a blogon: [link]
2011. júl. 6. 21:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:) Ment a kezecske, kinek mi!

Nem vélemény érdekelt arról, hogy mit gondolsz a vegaságomról, hanem a mai kajámról. Tudom, hogy rosszakat ettem. Holnap megeszek fél kg paradicsomot meg két nagy ubit!:D Hiányzik már a sok zöldség, de nálunk csak most kezdett érni.

Az a baj, hogy kb délbe kelek minden nap, és el vagyok lustulva össze-vissza eszek. Nincs suli, dolgozni meg csak augusztusba fogok.

Próbálom megfogadni a tanácsokat!:) köszii

2011. júl. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!