Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha heti3 alkalommal1 órát...

Ha heti3 alkalommal1 órát erobikozom és minden nap sétálok 3 kilómétert 2babával ikerbabakocsival ez már elég a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

ez mind jó mozgás szintjén, ha mellé társul egy normális étrend

mert tök mindegy, edzhetted magad halálba ha utána zsírt építesz be

de HA megvan a rendes kaja, mert a mozgás az megvan, akkor elég a fogyáshoz

2011. júl. 6. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

dietaval kombinalva igen.

a fogyashoz mindenkeppen kell dietazni, a mellette elvegzett testmozgas csak segiti a folyamatot, illetve igy nem az izmot fogod leadni azonnal, hanem a zsir is kopni fog.

szoval ezt mindenkeppen csinald tovabb, de melette figyelj a taplalkozasodra is.

sok viz, sok rostos gyumolcs, zoldseg, feherje, keves szenhidrat, a kaloriabevitelt is figyelni kellene valamennyire. nem megrogzotten szamolgatni, de azert odafigyelni ra.

itt van kalkulator: [link]

ezzel megnezheted, hogy mennyi a napi kaloriaszuksegleted. ha ettol kevesebbet viszel be (nem radikalisan) es mindezt ertekes etelek formajaban es folytatod ezt a mozgast, akkor fogyni fogsz.

2011. júl. 6. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen odafigyelek arra, hogy mit eszem és megvan a napi 3L folyadék is ami 1L zöld tea izesítve 1 citrom levével és 2 L víz.

Már 4 hónap alatt fogytam 9kg, de megálltam, már 1 hónapja nem mozdúl a súlyom.

2011. júl. 6. 14:21
 4/5 anonim válasza:
Én is ikres vagyok és tudom mit jelent tolni a babakocsit:) Mi ha elmegyünk,általában 1.5-2, de van hogy 2.5 órát sétálunk. Hát elszoktam fáradni:) Ezenkívűl próbálok itthon elipszis trainerezni...még csak most kezdtem. Remélem eredményes leszel te is és én is!
2011. júl. 6. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen nem egyszerű, főleg ha reggeltől estig te vagy a gyerekekkel egyefűl.

Nekem nem ikreim vannak csak 15hó különbség van köztük, e az se sok. Sok sikert és főleg kitartást a fogyókúrádhoz

2011. júl. 7. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!