Egy csomó helyen olvasom, hogy azt írják, hogy azért ennyi a súlyuk, mert erős a csontozatuk. Ezt hogyan állapítják meg? Vagy csak ámítják magukat, hogy ne kelljen beismerniük, hogy dagadtabbak a kelleténél?
Most csak azt bizonyítottad be,hogy nekem van igazam,hiszen azt írtad,hogy akin nincs felesleg,azoknál egy nem jön szóba....hát rajtam nincs is,mégis vastag a csontom.Azért szerintem én csak jobban tudom,hogy milyen csontozatú vagyok,mint te.
2011. júl. 6. 11:37
12/29 A kérdező kommentje:
Jó, hát így érthetőbb azért. Persze elhiszem, hogy lehet valakinek erős csontozata, és emiatt 1-2 kilóval több, mint amennyinek látszik. Na de van olyan ismerősöm aki nem egy soványság, nem is mozog, és amikor azt mondj, azért annyi, amennyi, mert nehéz a csontozata, attól behalok! És ráadásul elég sokszor tört már csontja. Na most akkor... ;)
2011. júl. 6. 11:37
13/29 anonim válasza:
11:22-es! Akármilyen erős,vagy vastag is a csontozatod,akkor sem több 2-3 kilóval,mint az átlagos! Olyan nincs,hogy az egyik emberé 13 kg,a másiké meg pl. 23kg!
2011. júl. 6. 11:39
14/29 anonim válasza:
Hát az érthető:)Ha valakin látszik,hogy súlyfeleslege van,és arra fogja,hogy vastag a csontom,mellé még el is törött nem egyszer...:D
Nekem még sose törött el semmim se,pedig estem már jó párszor.Talán ez az egyetlen dolog,ami miatt jó a vastag csontozat:)
2011. júl. 6. 11:42
15/29 bix válasza:
ma 11:37
gondolom az utolsó mondatig nem jutottál el:
" kb semmilyen körülmények között 1-2 kilónál többet a mérlegen, a csont nem túl nehéz pl az izomhoz képest..."
de már mondtam. az izom pl nehezebb mint a zsír, vagy a csont. egy kiló izom az alig látszik meg a testen, de a mérlegen nagyon. hamarabb is írtam, hogy van akinek iszonyat durva vádlija van pl genetika miatt, ezt örökölte, csutka izom, egy gramm zsír se, de az nagyon hamar megerősödött kb 0 sport mellett is.
a csontváz eltérések 2-3 kiló +- nál nem lehetnek többek.
2011. júl. 6. 11:45
16/29 anonim válasza:
Jó,hát nekem mindegy mit gondolsz,én tudom magamról,hogy milyen csontozatú vagyok,és ez a lényeg:)
2011. júl. 6. 11:51
17/29 anonim válasza:
Szerintem nyilvánvaló a különbség, ha megnézed pl. a csuklóját. Ott ki lehet tapintani, mennyi a csont, mennyi a zsír. Nekem pl. baromi vékony, a húgomé sokkal vastagabb. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem a kerületéről beszélek, hanem a kitapintott csontról. A magasságunk kb. ugyanannyi.
2011. júl. 6. 11:53
18/29 anonim válasza:
ja meg egyik ismerősöm "silány" minőség :-P :-D elrúgott egy labdát: helyből nyílt törés.
másik meg hiába repült le a motorról semmi...
meg egyébként is érezni ki a masszívabb (mondjuk nem fogdoshatsz meg mindenkit) de jól lehet érezni kézzel ki van jól összerakva és ki nem. vállát megrángatod, vagy ilyesmi :-DDD
2011. júl. 6. 12:01
19/29 anonim válasza:
nekem is mindig azt mondták hogy erős a csontozatom én ilyen alkat vagyok, sose leszek nagyon vékony. lefogytam 20 kilót ,vékony vagyok.érdekes most nem mondják hogy erős a csontozatom :D szóval ennyit erről.
2011. júl. 6. 12:01
20/29 bix válasza:
"Jó,hát nekem mindegy mit gondolsz,én tudom magamról,hogy milyen csontozatú vagyok,és ez a lényeg:)"
szerinted hány kiló pluszt jelent rajtad csak a csontozatodból eredő "túlsúly"? egy átlagos hozzád hasonló korú magasságú emberhez képest?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!