Melyik hizlal jobban? Krumpli, tészta vagy a rizs?
Figyelt kérdés
Kalória és szénhidrátszegényen kell ennem.2009. márc. 29. 12:54
1/6 anonim válasza:
akkor a tészta! abban van szénhidrát. én az Update szerint étkezem a tésztát délig ehetem, a rizst délután kettőig, és a krumplit is. szóval a tészta hizlal a legjobban.
2/6 anonim válasza:
tészta a legjobban szerintem, aztán a krumpli, majd a rizs (ami szerintem nem is hízlal, és tök egészséges, persze a hántolatlan)
3/6 anonim válasza:
Viszont ha szénhidrát szegényen kell étkezned figyelj oda a rizsre, mert annak a 70%-a szénhidrát. Az edzések miatt én rengeteg rizst ettem, de kiderült, hogy magas a vércukrom, és emiatt le kellett állnom a rizsről.
5/6 anonim válasza:
tiszta legjobban, utána burgonya, aztán a rizs, (legkevésbé meg a barnarizs)
6/6 fradizsolt válasza:
Barna rizste egyél:Dkcsit száraz..de me glehet enni az nem hízlal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!