Hogyan fogyhatnék le szeptemberig?
Elég pici vagyok(160 cm),és olyan "asszonyos" alkatom van:D Jó széles a csípőm,vaskosak a combjaim,nagy,kerek a fenekem,vádlim vastag.Sok férfinak így is tetszem,de én magamat utálom,nem merek felvenni egy szoknyát,rövidnadrágot,bikinit,mert iszonyú hülyén érzem magam benne.Szeretnék lefogyni,de nem akarok nagyon vékony se lenni,ami mondjuk lehetetlen az én esetemben,mert genetikailag vaskosabb vagyok,csak szeretném leadni a felesleget,ami olyan 7-8 kg.
Mit javasoltok?A combom a futástól+a zabálásoktól nagyon izmos lett,azzal is kéne kezdeni vmit.
17/L
Szia ne hallgass a sok hulyere. Nekem is ezek a parametereim marmint ezek voltak. En ezt csinaltam:
Ne fogyokurazz!!!! Valts eletmodot orokre!!! Elj egeszsegesen!!!!
Lehet hogy hulyenek fogsz nezni, de nekem bevalt!
Elkepzeltem hogy nem letezik edesseg a vilagon, csak gyumolcs formajaban!
Ennel fogva nem ettem semmi edesseget!
Nem ittam cukros szensavas uditoket! Csak friss hideg vizet!
En nekem mindent megkellett ennem mert nem 14 voltam, szoval a kedvemert nem csinaltak 5 fore fuveket!
Amit foztek otthon az megettem nem tul sokat de nem is keveset, kozepes mennyiseget! Persze ha extra csiros volt ilyen toltott kaposzta vagy nokedli, akkor abbol is ettem, de nem tul sokat, abbol azert kevesebbet, s ha annyira keveset ettem a fotetelbol akkor kipotoltam almaval vagy barackal, vagy vmi gyumolcsel.
Ebed utan jott a sport. 1.30 percet tornaztam, nem fontos magyar cd-re tornazni, ha otthon tornazol, nagyon jok a kulfoldiek is!! Cindy crawford, nekem nagyon bevalt, te szerintem kezd a shape of your body-val. Az nagyon jo.
Amikor meg letornaztad akkor meg menjel ki valahova az utcara levegozz, ne legyel stresszes, beszelgess a baratokkal.stb, mindig foglald le magad valamivel.
Jah es ebed utan meg torna utan mar csak gyumolcsot, puffasztott rizst, joghurtot, vagy esetleg salatat, sovany csirke mellel, parolt zoldseggel.De ilyen 10.00-kor mar ne egyel azert. Ha ehes vagy Igyal vizet egyel gyumolcsot joghurtot, vagy egyel megy egy turorudit.
Majusba kezdtem es suli kezdesre mar jo voltam, de meg mindig folytatom mert jol erzem igy magam. S sokszor elgondolkodok rajta hogy hogy voltam kepes megenni annyi sz@rt.
S mostmar a sportot is noveltem, kimegyek a baratokkal focizni kezizni, tollasozni, vmikor tenniseszni. kosarazni. S tok jo :)):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!