Hogyan fogyhatnék szeptemberig kb 6 kg-ot?
És még az lenne a másik kérdésem,hogy most ebédre ehetek olyan lecsót,amiben ugyan van szalonna és kolbász,de azt nem eszem meg,vagy így már sok zsír van benne?Ja és persze kenyér nélkül:Max barna kenyeret eszek mellé...!
Előre is köszy a válaszokat és légyszi mind két kérdésemre válaszoljatok!
Üdv!
Ha nagyobb súlyod van, akkor lehet, hogy szeptember közepére lemegy annyi,ha elhagyod a szénhidrátot, vagy csak nagyon keveset eszel mondjuk reggel és sportolsz.
Nagy baj nem lesz attól a lecsótól most már, de legközelebb inkább natúrt egyél.
Sziasztok!Ugyan így állok kb. én is!:)
Találtam vmit a neten [link]
olvassátok el, sztem megér egy próbát....én sztem elkezdem....igaz "csak" 4 kilót ígér, és elég egyoldalú is. Nem a legjobb, legegészségesebb, amolyan "tűzoltó" diéta. Tisztában kell lenni azzal, h ugyan úgy vannak hátrányai mint előnyei... mellette mozgás + sok folyadék az én tervem. Akinek van kedve, privibe levelezhetünk is (hogy tartsuk egymásban a lelket:P)
Amúgy sok sikert mindenkinek.!:D
17/L
szerintem sikerülni fog:)tesómnak is sikerült 6kg-t leadnia 20 nap alatt bár ő a káposztalevessel
keresztanyukám pedig csak abonettkenyeret evett a rendes kenyér helyett és 20kg-t fogyott 1 hónap alatt
most én is szeretnék fogyni,5 kg-ot
16/l
Ha nagyon sok túlsúlyod van, akkor simán leadsz 6 kilót, viszont ha csak egy kevés fölösleg van rajtad, akkor már nehezebb lesz, de nem lehetetlen!
Valaki előttem ajánlott egy feminás linket, ami elég jónak tűnik, ilyesmi néhányhetes diétát kéne csinálnod, utána pedig átváltani az egészséges táplálkozásra, és persze a MOZGÁSRA!
Én is mutatok egy diétát, ezt csináltam és bevált, plussz egyáltalán nem éheztem közben: [link] .
Vagy ez is jó még: [link] .
Ezek az anyagcseédet változtaják meg, és mivel fehérjékre épülnek, nem az izmodból fogsz fogyni! De ha abbahagyod a diétát, nagyon figyelj oda az étkezésedre, mert könnyen visszajönnek ám a kilók! Én miután befejeztem, ugyanannyi maradt az étkezéseim száma, nem volt közben nassolás, MÉRTÉKLETESEN ettem, csak annyit amennyi jólesik, nem degeszre zabáltam magam és azóta is tartom a súlyomat!
Jah, és ezt mindenki elmondja, de tényleg nagyon fontos: IGYÁL SOK FOLYADÉKOT! Ha kevesebbet eszel alapból nagyobb rá a szükséged, az anyagcserét, méregtelenítést is segíti, nem szárad ki a bőröd/szájad, plussz a ráncok is később jönnek! :P
Sok sikert kívánok a fogyihoz!
17/L
Ja a lecsóval kapcsolatban pedig: hanyagold a szalonnás-kolbászos lecsót, mégha csak a zsírja van benne, az is épp elég sok!
Csinálj magadnak lecsót sok zöldséggel, kevés vajon sütve, és ha úgy szereted egy-két tojást is ráüthetsz. A lényeg az, hogy annyit egyél belőle, ami tényleg jól esik és ne pedig degszre! :D
Én például ezt úgy szoktam csinálni mostanában is, hogy megeszek egy tányérral, és ha úgy érzem, hogy jó lenne még enni belőle egy kicsit, várok 5 percet és ha még akkor is éhesnek érzem magam eszek még egy kicsit, de általában ilyenkor rájövök, hogy nem is vagyok éhes... :)
Előző válaszoló. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!