Milyen diétát ajánlotok?
Van egy kis hasam, szeretném leadni. Elkezdtem a 90 napos diétát és olvastam, hogy nem tenne jót az izomzatomnak, amit szintén fejleszteni szeretnék. Szóval szeretnék egy olyan diétát, amivel normálisan tudok fogyni és nem megy az izomzatom rovására. Inkább gyúrni szeretnék, futni annyira nem szeretek, de azért valamennyit szoktam.
17F
Szia
Szigorú diéta +sport +önfegyelem
Csináljuk együtt??
:D Oké.
A szigorú diéta milyen legyen? :)
Első, te mindenhova leírod ezt a szigorú diéta önfegyelem csináljuk együtt dolgot? látom eddig nem jártál sikerrel, mert ez vagy a 10. kérdés, ahol ezt látom.. :D
Kérdező, te most gyúrni szeretnél vagy fogyni? Mert tömegnövelésnél is jön fel minimális zsír (akkor minimális, ha nem szarokat eszel), ezért kell általában szálkásítani a végén. De azt úgy csinálhatnád, hogy lefogysz, aztán tömegnövelés, aztán szálkásítás, már ha komolyan gondolod. Csak akkor ez nem pár hét vagy hónap lesz, hanem évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!