Milyen diétát ajánlotok nekem?
17 éves vagyok, sokat kéne fogynom. 10-15 kilót minimum. 13 éves voltam, mikor gimnáziumba mentem, és azóta bejárok minden nap. Ez azzal jár, hogy reggel fél hatkor indul a buszom, ilyenkor rendszeresen 10 perccel az indulás előtt bírok kikászálódni az ágyból, tehát nyugodt körülmények között reggelizni esélyem sincs. Az iskolába buszozás után még 5 kilómétert gyalogolnom kell, plusz délután 10km-t hazafelé, szóval én a mozgás részét ezzel a napi 15 kilóméterrel, és az este végzett 100-150 (hangulattól függ) felüléssel oldom meg.
A gond ott kezdődik, hogy nap folyamán enni esélyem sincs. Fél hétkor érek haza, ilyenkor jön az, hogy amit látok megeszem, mert már kopog a szemem az éhségtől. Tudom, hogy nem jó, de nem igazán tudok ellene tenni semmit.
Milyen fogyókúrát tudok elkezdeni úgy, hogy igazán enni csak fél hét, hét körül van esélyem?
semmient sem.az a gond az étkezéseddel h nap közben nulla a vércukrod(kialakul az inzulinérzékenység) igy este mikor kajálsz felmegy a fenébe az inzullin,ezért hízol holott a napi kaóriabeviteled nem magas.ezt csinálom mikor diétázom és nem akarom h az izmaim összeessenek.
napi többször kell enned,h az inzulinszinted viszonylag állandó legyen.
Hát, akkor maradok ronda és dagadt :D
Az a helyzet, hogy nyáron, amikor tudok normálisan, napi többször enni, akkor lefogyok az én áhított testsúlyomra, és olyankor mindig feneboldog vagyok, csak aztán jön a szeptember, és következő év nyarára megint olyan vagyok, hogy csak hányni jár belém a lélek.
Igen, valójában az is bennem van, hogy á, most inkább nem eszek, inkább elterelem a figyelmemet, tanulok még ezt azt, és akkor majd biztos jó lesz nekem, és fogyok. Osztálytársaim már fényevőnek hívnak, mert kaját még nem igazán láttak a kezemben. De ezen nem tudok változtatni, annyira bennem van már, és annyira megszoktam, hogy iskolában nem eszek, hazaérek eszek.
Három hete hánytatom magam nagy kétségbeesésemben, de már látom az eredményét a fogaimon, és az énekhangom is tönkreteszi, viszont miközben egy cél lebeg az ember szeme előtt, akármennyire tudja, hogy ezt nem így kéne, amikor ott vagyok, hogy fogatmossak, és menjek vissza a szobámba, vagy dugjam le a fogkefét a torkomon előtte, akkor sajnos azt választom, amiről tudom, hogy nem helyes.
Inkább egyél vmi akármit az iskolában, mint az esti "zabálás", amivel bepótolod az egész napot, mert ez a legrosszabb.
Tavaly ősszel nekem is ez volt, meg is látszott. Január óta eszek normálisan nappal (persze azért nézem, hogy mit), és az esti kajálást fogom vissza, 8 kg-al vagyok kevesebb, mint ősszel voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!