Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet vagy diétát...

Milyen étrendet vagy diétát ajánlotok?

Figyelt kérdés

165cm vagyok és 70 kg sajnos mozogni nem mindig van időm, vagy energiám mert elég megterhelő és kemény fizikai munkát végzek.

23/L

2011. aug. 6. 10:35
 1/3 anonim válasza:
zsíros ételeket kerüld...
2011. aug. 6. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nem olyan vészes ez a súly ne ijedj meg.Nem tudom,hogy eddig hogyan étkeztél de a legfontosabb dolog:fokozatosan szoktasd hozzá a szervezeted az új egészséges szokásokhoz. semmiképpen en kezed villámdiétákba próbáltam 10000-et ne bírtam 2 napnál tovább...

Étrend:

Reggeli:tojásrántotta zöldségekkel,sonkával/ natúr müzli tejjel/zabkása/zabpehely tejjel/tk. kenyér sonkáva,esteleg sovány sajttal,zöldségekkel

Tízórai: gyümölcs,joghurt/ pufirizs zöldségekkel sonkával

Ebéd:a korodból gondolom,hogy már tudsz magadnak főzni,úgyhogy akkor csmell rizzsel,párolt zöldségekkel,ha ezt nem teheted meg mindennap,akkor próbáld meg minden élelmiszernek az egészségesebb párját enni.

Uzsi: ugyanaz ,mint a tízórai kb. válogass

Vacsi: saláta,túró kefirrel/ vagy édesen is megcisnálhatod..

Mozogni viszont kell,ha nem akarod,hogy plötyi maradj.Elég 1 héten 3x1 óra,ha van rá időd..

2-3 liter víz naponta minimum.. Sok sikert!

2011. aug. 6. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet, kifogom próbálni ezt az étrendet.

Valószínűleg úszni fogok járni hetente párszor, mit gondolsz az mennyire lesz hatásos?

2011. aug. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!