Milyen étrendet vagy diétát ajánlotok?
165cm vagyok és 70 kg sajnos mozogni nem mindig van időm, vagy energiám mert elég megterhelő és kemény fizikai munkát végzek.
23/L
Szia! Nem olyan vészes ez a súly ne ijedj meg.Nem tudom,hogy eddig hogyan étkeztél de a legfontosabb dolog:fokozatosan szoktasd hozzá a szervezeted az új egészséges szokásokhoz. semmiképpen en kezed villámdiétákba próbáltam 10000-et ne bírtam 2 napnál tovább...
Étrend:
Reggeli:tojásrántotta zöldségekkel,sonkával/ natúr müzli tejjel/zabkása/zabpehely tejjel/tk. kenyér sonkáva,esteleg sovány sajttal,zöldségekkel
Tízórai: gyümölcs,joghurt/ pufirizs zöldségekkel sonkával
Ebéd:a korodból gondolom,hogy már tudsz magadnak főzni,úgyhogy akkor csmell rizzsel,párolt zöldségekkel,ha ezt nem teheted meg mindennap,akkor próbáld meg minden élelmiszernek az egészségesebb párját enni.
Uzsi: ugyanaz ,mint a tízórai kb. válogass
Vacsi: saláta,túró kefirrel/ vagy édesen is megcisnálhatod..
Mozogni viszont kell,ha nem akarod,hogy plötyi maradj.Elég 1 héten 3x1 óra,ha van rá időd..
2-3 liter víz naponta minimum.. Sok sikert!
Köszönöm a tippet, kifogom próbálni ezt az étrendet.
Valószínűleg úszni fogok járni hetente párszor, mit gondolsz az mennyire lesz hatásos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!