Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A házimunkával is lehet "fogyni"?

A házimunkával is lehet "fogyni"?

Figyelt kérdés

Vagy inkább csak izmosodni?

Ilyenekre gondolok: teregetés,porszívózás,felmosás,mosogatás,takarítás,kertészkedés stb.

Értelmes válaszokat,köszi. :)

2011. júl. 5. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt kihagytam, hogy hetente 1-2-szer, mikor jött az áru, azt nekünk kellett behordani a hajóba. Kb. heti 1-2 óra pluszban, nehéz ládák, dobozok cipelése gyors tempóban.

Szóval egy átlag háztartás vezetésével azért nem hinném, hogy képes az ember lánya lefogyni.

2011. júl. 5. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Hűha,akkor tényleg sokat dolgoztál. Gratulálok,hogy így letudtál fogyni. :)

Én is a fogyáson vagyok,csak nincs időm eljárni se futni,se sehova. Az itthoni tornűval kapcsolatban meg nem sok jót hallottam..

Igaz,faluban lakom,de nincs olyan hely,ahol lehetne futni.Nincs egy erdő se,se dombos terület,egy kicsi park van,ahol bizony nem lehet futni,Mező sincs,csak olyan,amiben 1méteres árkok vannak,hepe-hupás,és félméteres fűvel..

2011. júl. 5. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
ha házimunkával lehetne fogyni akkor az összes anyuka aki otthon van a gyerekekkel vékony bombázó lenne.:) nyilvánvaló égetsz el kalóriát de ha az étkezésekre nem figyelsz akkor aztán elenyésző. izmosodni meg házimunkától nem fogsz.
2011. júl. 5. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi, aranyos vagy! :)

Azóta már visszajött rám a felesleg. :D

De sebaj, járok futni, már jó úton haladok, pár hónap, és megint a régi leszek.

Esetleg futhatnál a falun belül is, az utakon, nem számít, ki látja, legalább azt látják, hogy egészségesen élsz, az nem szégyen! Nem piálni, cigizni látnak! (persze nem tudom, dohányzol-e, remélem nem :) )

2011. júl. 5. 17:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat! :)

Neem,nem cigizek.Inni is csak alkalom adtán. (:

Életemben kb. 10szálat szívtam,elenyésző..:)

2011. júl. 6. 07:56
 16/17 anonim ***** válasza:
egy külföldi munkáról szóló beszámolóban olvastam, hogy egy lány szobalányként dolgozott és nagyon megterhelő volt, 20 perc jutott egy szobára ami nehézkesen volt elég, arra már nem emlékszem, hogy napi hány szobát kellett kitakarítani, de 20 kilót fogyott vele!!!
2017. ápr. 2. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Most találtam a kérdést. Hát igen a szobalány munka az egyik legrosszabb...szinte mindenhol rabszolgaként kezelnek. 8-10 óra kemény fizikai munka! Ha ilyen tempóban csak 2 órát takarítasz fogyni fogsz garantálom! Ja és nem csak a mozgáson múlik a fogyás attól is függ mit eszel mellette! Otthon nem izzadok a házimunkától, de mikor egy hotelban dolgoztam egésznap izzadtam, mert olyan volt 8 órán keresztűl, mint egy edzés. Eleinte izomlázam volt aztán megszoktam. Pl a postások is rengeteget mozognak több 10km ert gyalogolnak vagy bringáznak, némelyik mégis dagi.
2018. szept. 13. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!