Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A házimunkával is lehet "fogyni"?

A házimunkával is lehet "fogyni"?

Figyelt kérdés

Vagy inkább csak izmosodni?

Ilyenekre gondolok: teregetés,porszívózás,felmosás,mosogatás,takarítás,kertészkedés stb.

Értelmes válaszokat,köszi. :)

2011. júl. 5. 14:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen már én is gondolkoztam:D Figyelj, szerintem igen:D Végül is mozogsz, sétálgatsz közben, stb :D Ezzel is használod a bevitt energiádat, sokkal többet ér, mintha ülnél a TV előtt ;)
2011. júl. 5. 14:45
 2/17 bix ***** válasza:
45%

naná! a teregetés magában is vagy 800 kalória, a proszívózás négyzetméterenként legalább 300 a felmosás viszont durva, azt nem szabadna porszívózás után csinálni mert azonos izomcsoportokat mozgat meg. a kertészkedés extrém sport, javaslom helyette a százas csatornaváltót vagy a fedett pályás távolbanézést.

egyébként meg nem. bár megoldható lenne, pl porszívózás kitöréssel, teregetés szobabicikliről, felmosás intervallumos sprintekkel, stb.

értelmes kérdésre értelmes válasz. egyébként unalmas fake kérdés

2011. júl. 5. 14:47
 3/17 anonim válasza:
49%
nem, fogyni attól lehet hogyha kevesebb kelóriát viszel be mint amennyit felhasználsz, ettől lehet csak fogyni semmi mástól
2011. júl. 5. 14:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Fake?-.-" Azigen.

Ha nem tetszik a kérdés,nem kell rá válaszolni.Ennyi. :)

Azthiszem értelmesen tettem fel.

Többi válaszolónak köszönöm.

2011. júl. 5. 14:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bébiszitterkedtem sokat fogytam, igaz sok mindent is csináltam és kevesebbet ettem, de mindent csináltam, egész nap takarítottam, mostam, teregettem, mosogattam..csak 3 hónapig csináltam de látványosan lefogytam.
2011. júl. 5. 14:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nem sajnos. én 4 éve nyomom 2 gyerekkel ittthon és mégis van még rajtam 10+. pedig alig eszem,sokat iszom,szedek bogíyókat is. holnap megyek hormonvizsgálatra,kér h eddig nem mentem,mindenkinek orvosi vizsgálattal kéne kezdeni a fogyit
2011. júl. 5. 14:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Én is babysitterkedem,és van némi házimunka. :-)

Köszi a választ.

2011. júl. 5. 14:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Sok sikert neked. :)

2011. júl. 5. 14:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak rengeteget kell hozzá dolgozni nagy tempóban.

Pár éve hajón voltam szobalány + a konyhán is dolgoztam.

Kilóban nem tudom, mennyit fogytam, de 2,5 hónap alatt 40-es nadrágméretről belefogytam újra a 36-osba. 168 centi magas vagyok.

De iszonyatos hajtás volt. Ez napi 4 órás takarítást jelentett, de mint az őrült, olyan tempóban, marha nehéz ágytakarókat kellett emelgetni hozzá, hetente 1-2-szer vagy egy óra hosszán át dögnehéz bőröndöket cipelni fel az 1., 2. emeletre, plusz hetente, mikor jött az újabb csoport, és ágyneműcsere volt, kegyetlen súlyos zsákokban kellett felvinni szintén az emeletre a cuccot, meg a rengeteg törölközőt. Ja, és hetente egyszer, mikor váltás volt, nem 4, hanem 9 órán át takarítottunk. Dőlt rólunk a víz mindennap.

Plusz a 2x 2,5-3 órás konyhai munka, ahol sokszor jó súlyos tányérstócokkal kellett szó szerint rohangászni.

Amúgy elég sokat zabáltam ez idő alatt bánatomban, édességet is, cukros kólát ittam, mégis lefogytam.

2011. júl. 5. 15:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mint minden mozgással, ezzel is égetsz el kalóriákat, annál biztos többet, mintha a tv előtt ülnél, és a kezedet emelgetnéd a chips-el a szádhoz. :)

Szerintem is az intenzitástól függ, én ha csinálom, akkor mindig sietni szoktam, olyankor izzadok is rendesen.

2011. júl. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!