Hogyan fogyhatok le hamar? 13 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Segítsetek lécii.2011. júl. 4. 15:17
1/10 anonim válasza:
13 évesen szerintem még nem kellene fogyóznod. Táplálkozz normálisan és sportolj sokat!
2/10 anonim válasza:
Sehogy, mert nagyon veszélyes 13 évesen gyorsan lefogyni. (Egyébként is az, de tiniként még inkább.)
Ne egyél édességet, gyorskajákat, ne igyál üdítőt, kerüld a cukrot - és kezdj el intenzíven sportolni. És legyél türelmes, havi 2 kg fogyással számolhatsz. Ha nem akarsz először meddővé válni (nem lehet gyereked felnőtt korodban) majd dupla annyi kilót visszahízni. Mert a koplalás ezt a két dolgot eredményezi.
3/10 anonim válasza:
Tudod ezt így nehéz megmondani.
Hány kiló vagy, hány cm?
Mi az hogy hamar?
Mert ha pl van 2 kiló felesleged akkor kemény munkával 2-3 hét alatt leadhatod,de ha 10 kiló plusz van rajtad azt nem lehet " hamar" leadni.
4/10 A kérdező kommentje:
4 kg felesleget szeretnék leadni.156 cm körül vagyok 49 kg vagyok.a hasamon sok a felesleg ,hurka
2011. júl. 4. 15:33
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megfogadom :)
2011. júl. 4. 15:33
6/10 A kérdező kommentje:
és kb. 2-3 hét alatt szeretném leadni
2011. júl. 4. 15:34
7/10 anonim válasza:
Mindenkinek van a hasán " hurka "
Ez nagyon megfelelő súly a magasságodhoz és a korodhoz képest. Nem kell fogyóznod!
8/10 anonim válasza:
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?:S A magasságodhoz ez a súly szerintem teljesen megfelelő.
9/10 A kérdező kommentje:
De a hasamon szerintem sok a felesleg minimum 2 kgg-ot le szeretnék adi hogy kevesebb legyen .szép a hasam de mikor leülök ott a temérdek háj :(
2011. júl. 4. 15:38
10/10 anonim válasza:
Abszolút ideális a súlyod a magasságodhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!