2 hét alatt hogyan tudnák hasból fogyni egy keveset?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. és nemsokára megyünk nyaralni, de az elmúlt hónapokban kicsi felesleg ment a hasamra.. és 2 hét alatt szeretnék lefogyni egy kicsit. minden nap csinálok 100 felülést, addig oké. esetleg mégvalami?
meg még az a baj, hogy itthon vagyok egésznap, és eszem.. ha unatkozom, eszem.. és ezt is próbálom megállni, de ha tudtok valami jó megoldást, megköszönném ! :D
2011. júl. 3. 21:52
1/5 csokissüti002976 válasza:
Tornázz napi 3x. és utána tuti meglátszik. meg mellé egy enyhe diétát. (kevés kenyér, kevés édesség, 6 után nem eszel, sok víz, stb.)
2011. júl. 3. 22:04
2/5 anonim válasza:
2 hét alatt max úgy fogyhatsz jelentősen, h nem eszel egy falatot sem és csak vizet iszol és keményen edzel. Meg tudnád csinálni? Nem. A testsúly fenntartása és az alak megőrzése hosszútávú folyamat. Ne későn kapj észbe, hanem kezdd el rendesen és türelemmel várd ki a végét.
Egy hozzád hasonló növekedésben lévő szervezetnek meg nem szabad fogyókúráznia. Úgy tudom, h 1500 kalória körül kell enned egy nap és rendszeresen mozogni.
2011. júl. 3. 22:07
3/5 anonim válasza:
édesség nuku, barna kenyér, sok gyömülcs, zöldség. mozgás, mozgás, mozgás! séta, bringázás, túrázás, úszás vagy ház körüli munkák. két hét alatt meglátszik azért, de csodát ne várj.
2011. júl. 3. 22:16
4/5 A kérdező kommentje:
kösziszépen az összes választ.:D próbálok kevesebbet enni, meg valami mozgást is nézek.:D esetleg valaki tudna mondani valami konkrét mozgást? hogy ne olyat hogy fuss, hanem hogy pl. napi 40 perc futás vagy hasonló. köszi :DD
2011. júl. 4. 12:50
5/5 anonim válasza:
Én napi 10 percet futok, amit 4 perc gyors gyaloglással vezetek be és le. Utána meg pilates-esek, ami 20 perc. Nagyon szépen formálja az alakot. Jól feszesít. Ha van valami olyan csatorna a tv-teken, ahol egésznap mennek az edzések, akkor tuti, h találsz rajta pilates-t is. De youtube-on is lehet 10 perces edzéseket nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!