Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltsek el a...

Mennyi időt töltsek el a fitness teremben és hogyan? Részletek lent

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok, eddig 8 kilót fogytam 3 hónap alatt, figyelve a táplálkozásra és a mozgásra (bicikliztem, hetente egyszer kézilabda). (86 kiló vagyok). Most, hogy nyáron van sok szabadidőm, elkezdtem járni fitness terembe, hogy a nyári 2 hónapban intenzíven mozogjak. 2-szer voltam, második alkalommal egy edző adott tanácsokat, elmondott a gépekről néhány dolgot. Azt mondta, pár hétig 45 - 50 percet dolgozzak, hogy hozzászokjam, de a 2 alkalom után egyáltalán ne volt izomlázam. Ez azt jelenti, hogy nem eléggé dolgoztatom magam?

Nem akarom túlzásba vinni, de mi lenne az ideális, hogy hányszor menjek és mennyit? És jó, ha futok/taposok/biciklizek? Vagy legyen más is?

Bocsánat, hogy hosszú lett, és köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 2. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
az izomláz nem függ össze az edzés hatékonyságával. nekem sosincs izomlázam, akkor van ha sok időt kihagyok és megerőltetem magam. tedd azt amit az edző mond,akkor nem lesz gond.
2011. júl. 2. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen!

2011. júl. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!