Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? Szerintet...

Nagyon kövér vagyok? Szerintetek hány kiló vagyok és mennyit kellene fogynom? 16L

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 1. 13:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jó az 60kg nak is.
2011. júl. 1. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell meregetni semmifele testzsirt.Orul ha egy kicsit kevesebbet mutat a merleg. Legelso lepes ami nem olyan drasztikus,hogy matol ne egyel kenyeret,es ne igyal szensavas uditoket,csak sima vizet. Aztan majd egy ket het mulva setalj egy par orat minden nap.Aztan egy ket het mulva probalj meg kocogni minel tobbet,ha nem birsz jo a seta is ,de idovel el kell kezdened kocogni is.Aztan egy par honap mulva indulhat a futas.Mindig amennyit birsz.Igy szep fokozatosan meglatod hogy sok kilotol megszabadulsz.Ne keseredj el,en is 90 kilo voltam amikor elkezdtem futni,ma a sulyom 62 kilo. Es ne add fel!!
2011. júl. 1. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:

Hany kg vagy???

Igen,kover vagy,de ha elkezdesz fogyokurazni akk lefogyhatsz.En is fogyozom 4,5-5 honapja es eddig 13 kgt fogytam.Egyel naponta 1500-1600 kcalt(en 1200at etten es mikor kezdtem 78kg voltam 168cmhez de most mar utolso honapba 1400 korul eszem) es hetente 3x tornazz en elosszor jartam ''futni'' a toltesre,de annak 90%a csak seta volt.Utana vettem konditerembe berletet.En neked is ezt javaslom;)Remelem segitettem,es kezdj el fogyozni,mert hidd el kepes vagy lefogyi.Elosszor en se hittem magamrol mert mar szamtalanszor elkezdtem de megis sikerult(meg kell fogyjak 7 kgt de a nehezen mar tul vagyok)

17/L

2011. júl. 1. 16:55
 24/25 anonim ***** válasza:

85 kg körül tippellek.

kb 25 kg plussz lehet rajtad, de ha 15-öt leadsz, már sokkal jobb lesz.

Én kb a felét (10 kg) már leadtam a feleslegemnek úgy, hogy odafigyelek az étkezése (nem vonok meg magamtól semmit, csak mértéket tartok, és nem viszek be fölösleges cukrot, meg lisztet, nem eszek kenyeret semmihez, és mindenből a zsírszegény változatot veszem.)

Estére ne egyél szénhidrátot, csak fehérjét.

+ mozgás! (Mondani könnyű... Én se csinálom, lusta vagyok sajnos, meg nincs türelmem hozzá... Pedig kéne:-S)

2011. júl. 1. 21:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát igen kövér vagy, de ezt te is tudod, hisz valamiért itt vagy. Én 90 kgnak tippelnélek. Szerintem 30 kgot kellene fogynod, de ez nem is lényeg. Hanem az, hogy állj neki mozogni, és fogyózni, mert nem egészséges a súlyod. A válaszok ne keserítsenek el, hanem ösztönözzenek. Igen is megtudod csinálni, nem kell kövéren leélned az életet. Semmi más nem kell hozzá, mint akarat, és egy kis odafigyelés. Kezdd azzal, hogy a kenyeret-cukrot elhagyod, és mindenből kisebb adagot eszel, mozogj, és látni fogod, hogy nem is olyan nehéz fogyni.
2011. júl. 2. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!