Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy élvezem, ha...

Normális, hogy élvezem, ha koplalok?

Figyelt kérdés
3 napja kezdtem el,azt hittem,hogy szörnyű lesz,de nem. Első nap semmit sem ettem,második nap 1 natúr joghurtot 10 szem cseresznyével,harmadik nap egy almát egy joghurttal. Mellette voltam futni és itthon is tornázok.
2011. júl. 1. 09:46
 1/9 anonim válasza:
Teljesítménykényszered van, így normális, amúgy nem. Ne élvezkedj vele túlzottan!
2011. júl. 1. 09:50
 2/9 bix ***** válasza:

nem. ez is egy jele annak hogy működik a természetes szelekció.

két lehetőséged van. koplalsz amíg tudsz és utána:

1: kórházba kerülsz, meddő leszel, esetleg visszafordíthatatlan károkat okozol magadban.

2: abbahagyod és "normálisan" eszel tovább mert rádöbbensz hogy ez baromság, ennek egyenes következménye lesz a lassú anyagcseréd miatti gyors hízás. aztán kezdődik minden a legelejétől

sok sikert, jó fogyást, kit érdekel hogy jelentős mértékben "izmot" dobsz majd le, hiszen az többet nyom mint a zsír és 0 ch-s koplalásnál az első hogy ahhoz nyúl a szervezet, csökken a teljesítőképességed, a figyelmed, és akár bele is halhatsz. a lényeg hogy kevesebbet mutasson a mérleg!

hajrá. mindent bele. sok sikert. remélem sikerül...

2011. júl. 1. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
te idióta, ilyenkor hol vannak a szüleid
2011. júl. 1. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Valahol én is tudom,hogy hülyeséget csinálok,de olyan nehéz lenne leállni. Egyébként 1 hét múlva tuti vége,mert elkezdek személyi edzőhöz járni. Csak érdekelt,hogy van-e még valaki rajtam kívül,aki ezt élvezi.
2011. júl. 1. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
jaj hallottam hogy egy idő után jól érzi magát tőle az ember, de ez kb a vég kezdete :-D
2011. júl. 1. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem volt étkezési zavarom. én is büszke voltam magamra hogy nem eszek és élveztem ahogy fogyok. szerencsére én még időben észhez tértem így nem lettem anorexiás. így is meg lett az eredménye(kb 3hónapig ez ment)lement rólam az összes izom, lötyögős lett a bőröm. bár ma már rendesen étkezem és edzek, úgy elcsesztem a hasam pl hogy úgy néz ki mint aki már szült és utána lefogy és csak a kinyúlt bőr lóg..amúgy a személyi edző majd jól helyrerak és sokkal többet is kell majd enned különben nem bírod az edzéseket.
2011. júl. 1. 10:16
 7/9 bix ***** válasza:
a személyi edző majd jól tarkóncsap egy szeneslapáttal aztán magadhoz térsz.
2011. júl. 1. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem normális. Én így csúsztam bele egy anorexiába.

De élvezd ki, míg megteheted, utána úgyis pokol lesz, mikor híznod KELL.

2011. júl. 1. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nálam is volt. Egy egy nap kiadós zabálás után nagyon jól esett kicsit "koplalni" (ja 3500kcalról lementem 2300kcalra XD) de aztán két nap után megint visszajött teljesen az étvágyam. Nem hinném, hogy két három nap múlva ugyan így fogsz vélekedni mint ma.
2011. júl. 1. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!