10 nap megfeszített munka után csak fél kiló mínusz?
Figyelt kérdés
Szóval. 20 éves vagyok, 162 cm. A történetem annyi, hogy 72 kg-ról indultam. 52-ig szeretnék lefogyni. Semmit nem változtattam az étrendemen, ugyanazt ettem, mint a többiek, csak jóval kisebb adagban. 10 naponként mérem magam. Szépen le is ment 12 kg. És elérkeztem a bűvös 60-ashoz. Gondoltam innen már nehezebb lesz fogyni, ezért megemeltem kicsit az edzések számát/hosszát, és figyeltem, hogy napi 3 liter vizet mindenképpen megigyak. Ma elérkeztem a következő tízesem végéhez, ráállok a mérlegre ---> 59,5kg. Majdnem leszédültem róla! Eddig mindig fogytam legalább 1 kilót úgy is, ha nem volt kedvem tornázni, vagy nassoltam kicsit. Akik tapasztaltabbak, azok segíthetnének nekem! Mit kellene tennem? Vagy normális ez az utolsó 8 kilónál? :S Várom a tanácsokat, tippeket. Most kicsit elkeseredtem!2011. júl. 1. 08:44
1/9 anonim válasza:
10 nap alatt ment le 12 kg?
Az nagyon nem egészséges szerintem. Egy hét alatt az egy, maximum 2 kg fér bele. Folytasd az edzéseket, kevesebb túlsúlynál már kevesebb megy le.
3/9 A kérdező kommentje:
Dehogy. 3 hónap alatt ment le a 12 kiló! De most megakadt! És nem értem miért? Mindig 10 naponként mértem magam, és egy tízes után kb. 1-1,5 kg-tól mindig megszabadultam! De most nem!
2011. júl. 1. 08:58
4/9 anonim válasza:
azok az utolsók mindig makacsul ragaszkodnak
5/9 bix válasza:
vannak stagnálós időszakok, ilyenkor kell kicsit figyelni hogy mit és hogyan eszel. este ha törik ha szakad nem szabad szénhidrátot enned.
értelem szerűen a vége nehezebb már, de nem lehetetlen, de egy jól megtervezett ,számolt kcal értékes diétánál is lehetnek holtpontok, ilyenkor be lehet iktatni egy csalós napot vagy kettőt, kicsit lazítani a szorításon, aztán újult erővel és kedvvel nekivágni.
sok sikert
6/9 anonim válasza:
Azt írtad, hogy megemelted az edzések számát és hosszát. Az izom nehezebb, mint a zsír. Szóval ne higgy a mérlegnek:) Csak így tovább kitartás és meglesz az eredménye!:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most újult erővel nekivágok a folytatásnak. Nem adom fel, ha már eddig elértem egyedül! :) Köszi a biztatást! ;)
2011. júl. 1. 10:24
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 hét alatt megy le 1 kg.
És én 102 kg vagyok...
És én fél év alatt tudtam fogyni 12 kg-t.. :(
9/9 A kérdező kommentje:
Oh... akkor már tényleg nem rimánkodom!
2011. júl. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!