Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mellből lehet fogyni? Úgy...

Mellből lehet fogyni? Úgy hogy csak onnan?

Figyelt kérdés
Azt mondták ha fogyok akkor onnan fogyok először, viszont nem tudok már fogyni 45 kilóból. Meg lehet ezt oldani?
2009. márc. 27. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!.Én megértelek,mert olyan vagyok mint te engem is nagyon zavar,és én is szeretnék még kisebbet.Ezt elég kevesen értik meg.Általában mindenki nagyobbat szeretne.Szerintem sportolj sokat.Ami segít főleg:a futás, és az úszás,vagy ha van kézisúlyzód akkor csinálj azzal gyakorlatokat + fekvőtámasz,mióta csinálom ezeket azóta kisebb lett valamivel.Fogyózni én sem nagyon tudok a 43 kg-mal,úgyhogy marad a sport főleg úszás.+ az a krém amit a pár hozzászolással fölöttem lévő írt.Azért jó hogy nem csak én küzködök ezzel a problémával,eddig senkinek sem beszéltem róla.Mivel az én mellem se nagy csak egyszerűenn zavar.Remélem azért valamit segítettem.
2009. márc. 29. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan nem igazán értem, hogy egy lány a kis mellét miért akarja még lefogyasztani - de léteznek gyakorlatok testépítők számára, amivel verseny előtt az izmokról minden deka zsírt le lehet szedni, hogy szálkásak legyenek. Konditeremben biztos tudják. Csak gyógyszert ne szedjetek rá, mert az veszélyes!
2009. márc. 30. 01:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, válasszal ugyan nem tudok szolgálni,de iszonyatosan érdekel,hogy miért zavar??
2009. márc. 30. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!