Mellből szeretnék fogyni, de hogyan? (többi lent)
azért szeretnék onnan (is főleg) fogyni, mert egyszer amikor hirtelen hízni kezdtem, az egyik kétszer jobban hízott, mint a másik... (magyarul kb 2x akkora) el tudjátok képzelni mennyi bajjal jár stb :(
beteg nem vagyok, orvos is megmondta, hogy csak jobban hízott az!
miket csinálhatnék?

Ha meg nincs rá pénzed akkor el kell tudnod fogadnod magadat olyannak amilyen vagy.
Képzeld! Nekem meg a "belem" nőtt nagyra! Mivel az anyagi helyzetem nem engedi, hogy személyi edzőt foglalkoztassak, vagy kondi terembe járjak, sőt a méreg drága fogyasztó tablettákat sem tudom megvenni és ráadásul lusta is vagyok fogyózni; így ezzel a tudattal fogom már leélni az életemet. És jól érzem magam a bőrömbe így is.
igyekszem, de rengeteg gondom van belőle, gondolok itt strandra stb. de most igyekszem életmódot váltani és sportolni, hátha lemegy :)
köszi!
az a gáz,hogy velem is pont ez van.:/
azt mondják,ha kicsit fogyózol,akkor abból is lemegy.:)
komolyan? nem vagyok egyedül? :O :) picit megnyugodtam :)
igen most radikális fogyiba kell kezdenem, sok a felesleg :S
írsz nekem privátot? nem akarok tolakodni, de végre találtam sorstársat :) :/

Kedves 17:25! Nem tudom, te hogy tudnád elfogadni azt, hogy az egyik melled 2x nagyobb a másiknál!?
Kedves kérdező drukkolok neked, hogy minden a régi legyen! sok sikert hozzá!
köszönöm, ha sikerül írok ide mindenképpen :)
köszi a biztatást, kicsivel máris jobb :)

nem kell radikális fogyiba kezdened! ne ess át a ló túloldalára, mert ha mindent megvonsz magadtól, hamar nagyon éhes leszel és a duplája jöhet vissza :S
ésszel kell csinálni, utánaolvasgatni (nem feminán v. nők lapján, hanem tudományosabb oldalakon), fokozatosan, mert ha gyorsan csinálod, akkor lógni fog a bőröd, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!