Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mellből lehet fogyni? Úgy...

Mellből lehet fogyni? Úgy hogy csak onnan?

Figyelt kérdés
Azt mondták ha fogyok akkor onnan fogyok először, viszont nem tudok már fogyni 45 kilóból. Meg lehet ezt oldani?
2009. márc. 27. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

45 kilósan nagy a melled? Nehéz elhinni.

Ne fogyózz.

2009. márc. 27. 13:47
 2/13 anonim válasza:
65%
Nem vagyok otthon a témában, meg nekem különben is az ellenkezőjére lenne szüksgem, de arra gondoltam, talán segíthetnének a zsírbontó krémek, amiket pl. cellulitisre ajánlanak, meg a tekercselés fóliával. Az alatt szépen lehet izzadni, fogyni.
2009. márc. 27. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a testalkatodhoz képest zavaróan nagy, vagy fáj a hátad, akkor műttesd meg. Nem csak nagyobbítást, hanem kisebbítést is végeznek. Ha igazolni tudják, hogy káros a szervezetednek, akkor ingyenes a műtét, éppen a későbbi betegségek elkerülése miatt (gerincbántalmak).

Ez sokkal biztosabb megoldás, mint a fogyás. Főleg ha csupán 45 kg a testtömeged.

2009. márc. 27. 13:52
 4/13 A kérdező kommentje:

1. Nem mondtam hogy nagyok, csak szeretnék még kisebbet.

2. Mi az a zsírbontó krém? Hol lehet olyat beszerezni és mennyiért?

2009. márc. 27. 13:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Műtéttől rettegek, meg nem tudom egyáltalán vállalnák e, mert nem nagy a mellem, csak zavar.
2009. márc. 27. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

45 kilósan te még fogyni akarsz a nem nagy melleidből?

Mi akarsz lenni, csontváz? Deszka? Mire jó ez?

Szerintem te súlyosan anaorexiás vagy! Beszélj orvossal, mert ha így van, rámehet az életed!

2009. márc. 27. 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Az zavar, hogy van melled? Vagy az, hogy szerinted nagy? Egy kisebb mellel elégedettebb lennél vagy az tetszene, ha nem is lenne? El sem tudom képzelni, miért nem örül egy lány annak, ha 45 kg-osan még van melle.

2009. márc. 27. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem te még kicsi vagy és most kezd nöni a melled vagy nemtudom de hidd el késöbb az fog zavarni hogy kicsi,de te tudod mitcsinálsz elég furcsa kérdés ez...
2009. márc. 27. 19:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok anorexiás és 25 éves vagyok.

Igen, zavar hogy van mellem, örülnék ha nem lenne... de ti ezt így úgy sem értitek.

Csak segítsetek, ha tudtok valami hatásos módszert. A nyárig laposodnom kellene...

2009. márc. 28. 03:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Add nekem:D bocsi

Valakinek a futástól rendesen lemegy, próbáld ki, aztán ha nem jön be, legalább kapsz szép formás combokat meg popsit, azt csak szeretnél:)

2009. márc. 28. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!