Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a rész miért nem változik,...

Ez a rész miért nem változik, én még ilyet nem tapasztaltam? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

22 éves, 167 cm magas, jelenleg 68 kg-os lány vagyok.

Elkezdtem kevesett enni. Úgy értem, eddig tömtem magam, annak köszönhetem a + 10 kg-t.

Sajnos mindent ennem kell, mert anya így főz, nem válogathatok, még suliba járok. Meg nem lep el a pénz...

Tehát:

Naponta 3-szor eszek kis adag ételt.

Ma pl:

R: egy pohár tej + 1 kifli

E: kis szív pörkölt + főtt tészta + savanyú ubi , kis adag

V: ugyanúgy szív, de tészta nélkül. Némi tejföllel, savanyú ubival. Ez kb 5-kor volt.

Most jön a 30 perces ugrálókötelezés , illetve a 3, 2 km lefutása. Minden nap ezt csinálom mozgás szempontjából.

Fogyhatok így?

A gond az, a régi súlyom , mivel nagyon felhíztam 73 kg volt. Lefogytam 68-ra, de a hasam nem változik. Vastag úszógumi van rajta, ami undorító. Leülök és tiszta lötty. Mit tegyek, hogy az is elinduljon lefelé? :(

Nme iszok már egy ideje cukros löttyöket, sem cukros teát, csak vizet.

Kérlek, adjatok tanácsokat.

2011. jún. 30. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél többet,3 óránként reggelire kéne enni a lg többet hogy legyen erőd mozogni valamint 3 óránként kell enni hogy a szervezet ne raktározzon napi 1500 kcal alá ne menj
2011. jún. 30. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
többet kéne egyél, zöldség, gyümölcs hol az étrendedből?
2011. jún. 30. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez csak a mai ételem volt.

Tegnap pl legalább 3 óránként ettem 1 marék meggyet. Mellette főtt étel ebédre, de nem sok.

Hogyan lehet naponta 5-ször enni? Egyrészt nem bírom , hogy egész nap az időt kell lesnem, nem vagyok 3 óránként éhes, és hogy egyek 5-ször? 1 alkalommal 1-1 falatot, vagy hogyan?

Kérlek, akinek ez megy, segítsen már, írnátok példát, akár több napi menüsort?

Köszi!

2011. jún. 30. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

nem akkor kell enned, amikor éhes vagy. ha éhes vagy, (oké, sokkal inkább ha éhezel, mondjuk kihagysz egy étkezést) a tested úgy gondolja, szükséged van a tartalékra és nem engedi elmenni a zsírodat. minél gyakrabban eszel keveset (1 maréknyi, vagy 1 ökölnyi, de nem mindegy, mi), felgyorsul a metabolizmusod és minél gyorsabb a metabolizmus, annál gyorsabb a fogyás. nagyon hatásos, ha betartod ezt a 3órás dolgot, de akkor akkor is enned kell, ha nem vagy éhes. és ezzel a szervezetedet is becsapod, mert úgy érzi, folyamatosan eszel, és így nem tűnik fel neki, hogy nem viszel be annyi kalóriát, mint korábban.

igyál sok tejet. bizonyított, hogy aki tejet ivott a fogyókúrája alatt, több zsírt vesztett és több izmot növesztett.

2011. jún. 30. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!