Ez a rész miért nem változik, én még ilyet nem tapasztaltam? (Részletek lent)
22 éves, 167 cm magas, jelenleg 68 kg-os lány vagyok.
Elkezdtem kevesett enni. Úgy értem, eddig tömtem magam, annak köszönhetem a + 10 kg-t.
Sajnos mindent ennem kell, mert anya így főz, nem válogathatok, még suliba járok. Meg nem lep el a pénz...
Tehát:
Naponta 3-szor eszek kis adag ételt.
Ma pl:
R: egy pohár tej + 1 kifli
E: kis szív pörkölt + főtt tészta + savanyú ubi , kis adag
V: ugyanúgy szív, de tészta nélkül. Némi tejföllel, savanyú ubival. Ez kb 5-kor volt.
Most jön a 30 perces ugrálókötelezés , illetve a 3, 2 km lefutása. Minden nap ezt csinálom mozgás szempontjából.
Fogyhatok így?
A gond az, a régi súlyom , mivel nagyon felhíztam 73 kg volt. Lefogytam 68-ra, de a hasam nem változik. Vastag úszógumi van rajta, ami undorító. Leülök és tiszta lötty. Mit tegyek, hogy az is elinduljon lefelé? :(
Nme iszok már egy ideje cukros löttyöket, sem cukros teát, csak vizet.
Kérlek, adjatok tanácsokat.
Ez csak a mai ételem volt.
Tegnap pl legalább 3 óránként ettem 1 marék meggyet. Mellette főtt étel ebédre, de nem sok.
Hogyan lehet naponta 5-ször enni? Egyrészt nem bírom , hogy egész nap az időt kell lesnem, nem vagyok 3 óránként éhes, és hogy egyek 5-ször? 1 alkalommal 1-1 falatot, vagy hogyan?
Kérlek, akinek ez megy, segítsen már, írnátok példát, akár több napi menüsort?
Köszi!
nem akkor kell enned, amikor éhes vagy. ha éhes vagy, (oké, sokkal inkább ha éhezel, mondjuk kihagysz egy étkezést) a tested úgy gondolja, szükséged van a tartalékra és nem engedi elmenni a zsírodat. minél gyakrabban eszel keveset (1 maréknyi, vagy 1 ökölnyi, de nem mindegy, mi), felgyorsul a metabolizmusod és minél gyorsabb a metabolizmus, annál gyorsabb a fogyás. nagyon hatásos, ha betartod ezt a 3órás dolgot, de akkor akkor is enned kell, ha nem vagy éhes. és ezzel a szervezetedet is becsapod, mert úgy érzi, folyamatosan eszel, és így nem tűnik fel neki, hogy nem viszel be annyi kalóriát, mint korábban.
igyál sok tejet. bizonyított, hogy aki tejet ivott a fogyókúrája alatt, több zsírt vesztett és több izmot növesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!