Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klion D-100-as h. Tablettát...

HoldKóros kérdése:

Klion D-100-as h. Tablettát írt fel az orvosom. A 7. nap után vérzést tapasztaltam. Valószínű, hogy attól lehet ez, mert elkerülte a figyelmemmet a tájékoztatóban leírt rész, miszerint tilos szeszes ital fogyasztása?

Figyelt kérdés
Én az első napot követően fogyasztottam szeszes italt, de nem tapasztaltam melékhatást. Ez a vérzés jelentkezett a 7. napot követően, és ekkor olvastam el sajnos figyelmesebben a tájékoztatót!Menzeszi vérzés nem lehet, mert az 12 napja múlt el.
2008. aug. 23. 12:53
 1/1 anonim ***** válasza:
szia!én is ilyen gyogyszert kaptam kb 1 honapja. én is fogysztottam rá szeszes italt de nekem nem lett töle semmi bajom és nem vt semmi mellékhatás sem vérzés. szerintem szolj az dokinak. elvileg nem szabadna töle vérezned
2008. aug. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!