Van olyan étel, vagy ital ami meghozza a menstruációt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 22:11
1/12 anonim válasza:
itt 1-2 normális van a többi annyi mint koffein az ásványvizben :D amúgy sztem nincs rá semmien étel vagy ital
2/12 DrBadru válasza:
A vörösbor állítólag előrébb hozza pár nappal!! A ciromlé pedig eltolja! és tényleg!
3/12 anonim válasza:
minek akarsz menstruálni? jön az magától is :D
4/12 A kérdező kommentje:
2 hete késik úgyhogy nem vagyok terhes
2011. szept. 2. 22:20
5/12 anonim válasza:
Hová sietsz? Várd ki nyugodtan. Hallottam olyan lányról akinek egy hónapot késett.
6/12 anonim válasza:
Nanana!!!!!
Kérdező ácsi!!!
ne légy hülye ne tömd tele magad savas italokkal meg ételekkel!!!
mert gyomormosásra fogsz menni és kapsz majd egy raklap ínjekciót
7/12 anonim válasza:
Én teáról hallottam már, ami rendberakja a peteérésed, és viszonylag rendszeres lesz a menstruációd. Ez pedig a cickafarkfű ( ami jó pattanásokra is ) főleg azért mert méregtelenít is.
8/12 A kérdező kommentje:
Ez a tea jó ötlet!! :)Köszönöm:)
2011. szept. 2. 22:34
9/12 anonim válasza:
nincs, de ezt miért kell mindig megkérdezni ????!!!!!
10/12 valakyyy válasza:
Citrom,citromlé,limonádé,hideg fürdő,füge ezek késleltető hatásúak
Sárgadinnye,zöldtea,cseresznye,forró fürdő ezektől lehet előre hozni
a válaszok nem 100%-ak én is csak hallottam ezeket... pár nekem is bejött remélem neked is használ majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!