Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak h ne egyek...

Mit csináljak h ne egyek édességet? Van vmi praktika?

Figyelt kérdés
178 cm vagyok, most 78 kg,( 28 éves nő) nem vagyok olyan kövér hájas típus, arányosan nagy...nagy mell stb s izmos, mindig sportoltam...senki nem nézi ki belőlem h ennyi kg vagyok, de engem mégis zavar amit a mérleg mutat...olyan 70-72kg szeretnék lenni..heti 3 szor egy óra kemény spinningre járok, de egyszerűen az édességgel van bajom...nem tudom leküzdeni he felejtsem el!kenyeret nem eszek azt simán bírom...édességet is egy napig nem aztán másnap bepótolom.Van vmi ötlet??Ki hogy küzdötte le?
2009. márc. 27. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:

én is rettentöen édeséges vagyok

de nekem most sikerült leküzdenem. két hetet tüztem ki célul hogy addig intenzíven diétázom, ebben a két hétben egy pcic édeséget sem eszek. Ha megkívánom akkor banánt, vagy diétés light joghurtot eszek.

egyébként tegnap ugratott a párom hogy mit ennék pizzát vagy hamburgert, mire mondtam, hogy egy nagy szelet tortát.

2009. márc. 27. 08:54
 2/9 A kérdező kommentje:
:) ez nem rossz ötlet, csak nekem van olyan h kitűzöm s egy napig bírom de akkor is csak az jár a fejemben h csak egy rudi vagy vmi...jajj nagyon nehéz, minden mást megállok, sportolok, de ez a gyengém...így is fogyok, de könnyebben menne édesség nélkül...nem is annyira csoki, mint kinderes tejszelet s társai, meg rudi, házi süti..:)s Hogy bírod Te?
2009. márc. 27. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tápkieg boltban egy fehéreport. Az segít a fogyásban, és az édességvágyad is csillapítja, és nincs benne cukor.
2009. márc. 27. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha izmos vagy, ne fogyj, biztos vagyok benne, hogy a férfiak a magadfajta után csorgatják leginkább a nyálukat (magamból indulok ki :-))). A kilók nem számítanak, a páromat is nagy-nagy nehézségek után sikerült rábeszélnem, hogy hagyja a csudába a mérleget, inkább próbálgassa a régi kedvenc farmerét (már nem megy bele), az sokkal nagyobb sikerélményt nyújt.
2009. márc. 27. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi:)van férjem meg lassan 3 éves gyerkőcöm is::)tudod mindenki h saját magának megfeleljen ezért szeretnék...férjemnek így vagyok jó ahogy de azért mégis...jó lenne ha kevesebbet mutatna a mérleg:)
2009. márc. 27. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
...vegyél krómot...nem fogod kívánni az édeset...ezt kimondottan azért árulják...
2009. márc. 27. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld nem elhagyni az édességevést, csak edd máshogy. Mondjuk naponta egy kocka csoki, és ha nagyon kívánod az édeset, kalóriaszegény cukorka, édes gyümölcs, esetleg néhány szem aszalt gyümölcs. A gyümölcscukor kicsit más mint ami a csokiban van, a szervezet könnyebben elbánik vele.
2009. márc. 27. 17:18
 8/9 anonim válasza:
52%

nem mensz a szüleiddel vásárolni és nem veszel magadnak a büfében.

egyszerűen abbahagyod és kész.

vagyis nálam így volt.

2 hónap alatt 2 kilót szedtem fel, most leálltam a csipszről és nem nasizok.

meglátjuk mi lesz.

2009. márc. 27. 20:47
 9/9 anonim válasza:
47%

jajj nem olvastam el az előzőket csak vaktában írtam.

neharagudj azthittem egy 15-16 éves kiscsaj vagy mert azok már divatból is tömik be a gumicukrot

tényleg neharagudj

2009. márc. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!