Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nincs "helyi fogyás",...

Ha nincs "helyi fogyás", akkor ez mivel magyarázható?

Figyelt kérdés

Ne hülyézetek le légyszíves a kérdésem miatt...

8 hónapja váltottam életmódot, és elkezdtem biciklizni. Akkor még napi 40 percet. A combom, vádlim, fenekem, hasam vékonyabb lett sokkal, több 10 cm mínusz lett. Viszont pl a karom ugyanakkora...

Akkor a karomról miért nem ment le 1 cm sem, ha nincs helyi fogyás? Mert a biciklizés azokat mozgatja meg, amikről lement nekem cm...

2011. jún. 29. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
amúgy meg izmosodtál is lábra. plusz ugye a mozgás miatt fogytál is tehát háj is lement.
2011. jún. 29. 12:23
 12/16 bix ***** válasza:

"amúgy meg izmosodtál is lábra. plusz ugye a mozgás miatt fogytál is"

te is tisztában vagy alapvető biológiai folyamatoknak

2011. jún. 29. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:

12:23-as vagyok.

bix, tudom hogy te vagy itt a Mindenható meg a megmondóember de most ebben mi volt a hamis állítás? ha az ember egy adott izomcsoportot edz akkor izmosabb lesz ott. a mozgástól és diétától meg általában fogy az ember. tudom hogy nincs helyi fogyás, mindenhonnan fogy.

2011. jún. 29. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
A biciklizéstől miért vékonyodott volna a karod? Egy csomó embernek nem "kövér" a karja, csak teljesen edzetlen és a fogyás után is ugyanúgy lóg a bőre ezért néz ki vastagnak... A nincs helyi fogyás nem erre vonatkozik, eléggé összekeverted a dolgokat, attól még fogyhattál mindenhonnan hogy a karod nem lett vékonyabb.
2011. jún. 29. 18:29
 15/16 A kérdező kommentje:
A mindenhonnan-ban szerintem a karom is benne van. Értelmezted te a kérdést?
2011. jún. 29. 20:29
 16/16 bix ***** válasza:

"bix, tudom hogy te vagy itt a Mindenható meg a megmondóember de most ebben mi volt a hamis állítás? ha az ember egy adott izomcsoportot edz akkor izmosabb lesz ott. a mozgástól és diétától meg általában fogy az ember. tudom hogy nincs helyi fogyás, mindenhonnan fogy."

nem vagyok mindenható. még mindent tudó se. de azért annyit tudok hogy az izmosodás és a fogyás két teljesen ellentétes környezetben játszódik le. az izom növekedéshez ipari mennyiségű fehérje és szénhidrát kell. a fogyás pedig csak úgy indul be ha kevés a ch. tehát ha egyszerre akarsz fogyni és izmosodni, akkor egyszerre egyét kevesebb ch-t mint amennyit elégetsz, valamint többet mint a szükségleted. izmot építeni és zsírt bontani nem lehet. max lepucolod a zsírt az izomról, és így nagyobbnak tagoltabbnak, kidolgozottabbnak látszik. az edzések miatt meg az alap, puha, lusta életvitelhez képest feltölti némi tápanyaggal is, így nőhet minimálisan. de centikről itt nem beszélünk, ahogy fogyó közben izmosodásról sem...

2011. jún. 30. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!