Túrórudi befér a diétába? Hány kalória?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:32
1/5 anonim válasza:
120 kcal körül van. Szerintem belefér.
2/5 bix válasza:
tőlem belefér a te diétádba:D
a csomagoláson meg rajta van...
3/5 anonim válasza:
ezt komolyan kérdezed??? sosem fogsz lefogyni...
Nem arról van szó hogy menyi kalória (sok), hanem hogy az üres kalória. Bevihetsz X kalóriát fehérjéből meg minőségi szénhidrátból meg ugyanannyit ilyen szar édességekből is, mégis az utóbbi fog rád rakódni.
A szépségért szenevdni kell. HA nem vagy képes leszokni az értéktelen élelmiszerekről, hájas maradsz hiába nézed a kalóriát.
4/5 anonim válasza:
Szerintem azért időnként belefér egy-egy. Én is szoktam enni és nem vagyok hájas disznó... Mellette odafigyelek hogy mit eszem, és mindennap mozgok. De nem hiszem, hogy valaki elhízott attól, hogy néha megevett egy túrórudit...
5/5 anonim válasza:
Vegyél zsírszegény túrót, rakj bele gyümölcsöket, esetleg egy kevés reszelt koromfekete minőségi csokit. Naggyon jól laksz belőle, és ugyan nem diétás, de egészséges, sok benne az értékes anyag, mi a diétázóknak is elengedhetetlen, és a túrórudiban nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!