Kell 40 perc mozgás a zsírégetéshez?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt írjátok, de ez rengetek, hisz 10 perc alatt futom a 2 km-t, tudom kicsit sok de akkoris a 40 perc 4 x ennyi nemhogy intenzíven.2011. jún. 28. 18:31
11/13 bix válasza:
én pulzusmérős órával játszok, 130 alá nem engedem a pulzust, és sprint kocogás van a terítéken. ha nem bírod az elején jó a séta is, a lényeg hogy később amikor hosszászoksz, nő a tüdőkapacitás, az izmok terhelhetősége, jó esetben megszabadulsz pár kilótól mehet a kocogás is.
én nagy átlagban 1 perc sprint 1 perc kocogáson vagyok, de én 6 éve, évente 2x eljátszom ezt, múlt héten húztam meg a diétával a piros vonalat, innentől már csak súlyt tartok aug végéig, utána tömegelés. 6 év alatt 151 kilót fogytam:D
12/13 A kérdező kommentje:
Az nagyon szép, gratulálok :)
2011. jún. 28. 20:02
13/13 A kérdező kommentje:
És úgy jó ha 1 héten mondjuk kedden és csütörtökön ezt csinálom? Tehát 1 perc futás 1 perc séta, kocogás?
2011. jún. 28. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!