Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy csomó karfiolt,...

Megettem egy csomó karfiolt, ez most baj?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédre és ma reggelire. De tényleg nagyon sokat. A mennyiség miatt fogok hízni? Úgy értem, ha most megettem volna teszem azt, 1 kg-t, akkor a mérleg 1 kg-mal többet mutat, és a hasam is biztos felpuffad, de az később visszaáll, nem? Mert 100g karfiolban csak 30 kcal és kb. 4 ch van, szóval nem nagyon kéne hízlalónak lennie.
2011. jún. 28. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jaj, ne is beszéljünk róla. mackósajt, kenyér meg kolbász... ebédre meg valami főzelék. 5 szobatársam 5 félét mondott rá. amúgy hasi betegséggel műtöttek.
2011. jún. 28. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:

ja meg a reggeli tea hőmérőzéssel :-D

hát sajnálom remélem mostmár minden rendben akkor se nagyon erőltesd meg magad.

2011. jún. 28. 18:38
 13/14 A kérdező kommentje:

áá :D

köszönöm szépen :) már 1-1,5 hónapja felkeltem, azért is csak 30 perceket mozgok, hogy ne legyen gáz belőle.

2011. jún. 28. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:

hát igen, az úgy kb pont elég is, majd ha teljesen rendben leszel, akkor ráérsz azzal foglalkozni hogy híztál pár kg-mot :-D most közhelyesen örülj hogy élsz :-) egyébként se lehet olyan vészes a helyzet.

én csak kb két hónapig voltam "otthon" mert engem a kórházból egy hét múltán kivágtak :-D ott még lefogytam egy 3 kilót,a híresen jó kaják miatt aztán otthon te is tudod mindenki hozza a csokikat meg a gyümölcsleveket meg a fájdalomdíjakat (süti meg hasonlók) aztán meg már unalmába is az ember otthon egyedül a tv shopot nézi bebugyolálva és eltűnnek azok a bizonyos nasik :-DD ... utána én is híztam egy pár kgmot, aztán leadtam neked is nyugi inkább még pihenj.

2011. jún. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!