Megettem egy csomó karfiolt, ez most baj?
ja meg a reggeli tea hőmérőzéssel :-D
hát sajnálom remélem mostmár minden rendben akkor se nagyon erőltesd meg magad.
áá :D
köszönöm szépen :) már 1-1,5 hónapja felkeltem, azért is csak 30 perceket mozgok, hogy ne legyen gáz belőle.
hát igen, az úgy kb pont elég is, majd ha teljesen rendben leszel, akkor ráérsz azzal foglalkozni hogy híztál pár kg-mot :-D most közhelyesen örülj hogy élsz :-) egyébként se lehet olyan vészes a helyzet.
én csak kb két hónapig voltam "otthon" mert engem a kórházból egy hét múltán kivágtak :-D ott még lefogytam egy 3 kilót,a híresen jó kaják miatt aztán otthon te is tudod mindenki hozza a csokikat meg a gyümölcsleveket meg a fájdalomdíjakat (süti meg hasonlók) aztán meg már unalmába is az ember otthon egyedül a tv shopot nézi bebugyolálva és eltűnnek azok a bizonyos nasik :-DD ... utána én is híztam egy pár kgmot, aztán leadtam neked is nyugi inkább még pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!