Megettem egy csomó karfiolt, ez most baj?
Figyelt kérdés
Tegnap ebédre és ma reggelire. De tényleg nagyon sokat. A mennyiség miatt fogok hízni? Úgy értem, ha most megettem volna teszem azt, 1 kg-t, akkor a mérleg 1 kg-mal többet mutat, és a hasam is biztos felpuffad, de az később visszaáll, nem? Mert 100g karfiolban csak 30 kcal és kb. 4 ch van, szóval nem nagyon kéne hízlalónak lennie.2011. jún. 28. 13:45
1/14 bix válasza:
te tudod hogy mennyi a napi energia szükségleted, tegnap mennyit ettél, mennyit mozogtál... ez itt nem telejósda. ha a kalóriaszükségleted alatt maradtál akkor nem para. ha ezzel fölé csúsztál akkor nem szerencsés.
2/14 A kérdező kommentje:
tegnap olyan 1000 kcal volt a karfiollal együtt és fél órát mozogtam. ma kb. 400 kalóriánál járok, de még hátra van 3 étkezésem.
2011. jún. 28. 13:53
3/14 bix válasza:
1000 kcal nagyon kevés. hány kiló centi éves vagy? nem szokták csak nagyon extrém esetben javasolni hogy 1200 kcal alá csússzon valaki... onnantól már az edzés intenzitása is drasztikusan csökken, mert nincs elég tartalék az izmokban...
4/14 A kérdező kommentje:
168-70 cm és 85 kg. 18 éves lány vagyok.
2011. jún. 28. 14:06
5/14 anonim válasza:
tényleg nem bántásból mondom de ilyen arányokkal szerintem tökmindegy az a karfiol. és egyél minimum 1500-t.
6/14 anonim válasza:
minimum és maximum 1500-t. azt tudod tartani tovább is.
7/14 A kérdező kommentje:
úristen, az nagyon sok. még mikor nem figyeltem oda, akkor is kb. 1300 kcalt ettem, zabálós napokon lehetett 1500. durva :O amúgy betegség miatt vagyok ilyen alkatú, sosem zabáltam, kisétvágyú vagyok egyébként.
2011. jún. 28. 15:02
8/14 anonim válasza:
hát én mondom hogy ÚÚÚÚÚÚÚÚRISTENNNN!!!!
amikor én baromira odafigyelek és minden szösszenetet beleszámolok akkor tudom kihozni 1300kalóriára!
Vagy még lehet hogy rosszul számolsz??
De mégis mi bajod? Orvos mit mondott?
Hát én akkor kezdek csak el hízni ha a 300grammos milkát megeszem a családi pizza után :-D...
sajnálom ha így vagy, ha tényleg így vagy.
9/14 A kérdező kommentje:
igazából nem olyan betegség, vagyis már elmúlt. de hosszú hónapokig kórházban voltam, műtöttek többször, intenzíven is voltam. és ott telenyomtak napi 5-6-7 adag infúzióval, mindenféle energiadús étellel, és itthon is vártak a jóó szaftos kaják, meg még itthon is 2 hónapot feküdnöm kellett, így szerintem bárki meghízna. de most, hogy jobban vagyok, már nagyon sokat mozgok, és keveset eszem.
2011. jún. 28. 15:49
10/14 anonim válasza:
ja hát igen ilyen hosszas fekvéssel nem nehéz meghízni.
de a bomba kórházi kaját de utáltam. a bőr nélküli natúr csirke meg a vizes krumplipüré, este meg szelet kenyér mackósajttal kb. csak összekevertem azt odébbraktam. :-D... imádtak a nővérkék.
nem tudom mivel műtöttek de ha valami izületi dolog akkor még rosszabb a túlsúllyal mert akkor mozogni se nagyon lehet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!