Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyár végéig milyen módszerrel...

Nyár végéig milyen módszerrel adhatok le 10-15kg-t?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Még valami: a diéta nem azt jelenti, hogy a kívánt eredmény elérése után vissza lehet állni a korábbi étkezésre, tehát amiket leírtam, (fehér liszt, cukor, édesség kerülése) azok egy nem fogyókúrázó embernek is ugyan úgy előnyösek.
2011. jún. 28. 12:58
 12/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 28. 13:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott pár dolog: mindent mérj le amit megeszel, így könnyebben ellenőrizni tudod mennyi kalóriát viszel be, hogy ne legyen sem túl kevés, sem sok. Ajánlani tudom a zabpelyhet pékáruk helyett. Ha rizst eszel, akkor is inkább a barna rizst részesítsd előnyben a fehérrel szemben. És igyál sok folyadékot, de kizárólag szénsavmentes vizet. Egy nap hatszor egyél kisebb adagokat inkább minthogy háromszor nagyobb adagot.
2011. jún. 28. 13:59
 14/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen ha jut még eszedbe bármi akkor írd még meg :) amúgy ha nagyon megkívánom a kenyeret akkor melyik fajtából egyek ? természetesen nem sokra gondoltam csak 1 szeletre vagy ha pici a szelet akkor max 2
2011. jún. 28. 14:14
 15/20 anonim válasza:

a legfontosabb kezdőlépés, hogy ne tűzz ki magadnak elérhetetlen célokat, mert ha nem sikerül elérned, amit szeretnél, csüggedni fogsz, valószínűleg feladod és végeredményét tekintve nem sok különbséget fogsz tapasztalni a kezdeti állapothoz képest. légy elsősorban reális, és az egészséges fogyás (kb. 1kg/hét) mértékét kövesd, mert így a leadott kilók nem szöknek rögtön vissza. fontos a mozgás is, és az anyagcseréd felgyorsítása is hozzájárulhat az egészséges fogyásodhoz. kerüld a zsíros ételeket és a sok szénhidrátot, vagy ha valaminek semmiképp nem tudsz ellenállni, inkább délelőtt edd meg, és próbálj meg legalább annyit, amennyi kalóriával járt annak a megevése.. de inkább többet mozogni, hogy kompenzáld is.

én ezek figyelembevételével tudtam leadni 15kg-t cirka 4-5 hónap alatt, a fogyásom így nem járt a kilók visszaszedésével vagy a bőröm megereszkedésével. ha időd engedi, sportolj minél többet :) és a kívánt eredmény elérése után se változtass komolyabban semmit a módszeren, ahogy lefogytál.

sok sikert.

2011. jún. 28. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Én mindenképp a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret ajánlom, de ebből is keveset, mert szénhidráttartalma ennek is ugyan úgy van, amiért jobb, az az, hogy megmarad a rost és a vitamintartalma.
2011. jún. 28. 14:25
 17/20 anonim válasza:
A SPORT a hatásos!Diéta az mellékes!4honap alatt adtam le 20kg-ot
2011. jún. 28. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
En is 15 kg-t adtam le 2 honap alatt sporttal es jobb etrenddel (93-rol 78ra). Csak vizet ittam, enni rendesen ettem (magam fozok, tehat a zsirt hanyagoltam amennyire lehet) de edesseget keveset ettem. Amint beindult az anyagcserem a kilok csak elszaltak. A lenyeg: Sportolj. Valasz egy sportot amit szivesen csinalsz, es huzz bele. En az uszast valasztottam. Eloszor 1km-t alig birtam leuszni mellben, ahanyszor mentem kituztem magamnak hogy minden alkalommal +50m-t uszok. Most 7-10 km-t (ahogy az idom es a korulmenyek engedik) uszok heti egyszer gyorsban es mellette csinalok egy 1-1.5km sprintes edzest (50-100metert uszok teljes sebesegben majd pihenek) es egy 3-4km mell-gyors valto edzest idore (hatuszast es pillangot nem csinalom mivel valamiert faj a bokam a mozgastol). + Eljarok egyszer focizni egy amator csapatba ahol 1-2 orat futkarozom. Ha nincs idom valamire akkor is elmegyek futni (20-30 perc is segit). Amiota rendszeresen sportolok sokkal erosebb is vagyok, raadasul az uszas nagyon jo izmokat epit melyek tokeletesek mas sportra is (pl nem faradsz el ugy ahogy a gyurok faradnak el 1-2 perc alatt).
2011. jún. 28. 16:09
 19/20 anonim válasza:
Hát én "gyuro" vagyok és nem 1-2 perc alatt fáradok el.A testépítéshez rengeteg akarat és kitartás kell több mint az úszáshoz.
2011. jún. 28. 16:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a sulyemelgetestol nem faradsz el ket perc alatt, de barmely sporttol mely futast vagy allando mozgast igenyel az osszes gyuro azzonal elfarad, mivel a tulzott izom tomeg nem alkalmas hosszutavu dolgokra (pl 90 percig futni) a sok energia es oxigen felhasznalata miatt. Most jonni fogsz hogy nem nem igy van, de nezz ra barmely profi sportolora aki tenniszezik, fut, futballozik, uszik, vagy barmi hasonlo sportot csinal. Egyiknek se felpumpalt hanem hosszu, szalkas izomzata van mely a hosszu tavokra alkalmas.

Olyan meg nincs hogy az egyik sportra tobbet kell aldozni mint a masikra. Lehet hogy te a gyurasra tobbet aldozol mint en az uszasra (en csak hobbibol csinalom), de nem hiszem hogy pl Phelps-nel tobbet edzel... Tudom, hogy az uszok is alkalmaznak sulyzos edzeseket, de pont azert hogy a rovid tavu teljesitmenyuket augumentaljak.

Amit leirtam azt tapasztalatbol irom, mivel latom hogy a kondi terembe jarok tobbnyire minden mas sporthoz alkalmatlanok (vagyis 5 percig alkalmasak).

2011. jún. 28. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!