Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire lesz...

Szerintetek ez mennyire lesz hatásos hogy kb 10kg-t fogyjak?

Figyelt kérdés

most 177cm 71kg (16 lány)

arra gondoltam hogy :

mindennap: görkori(1-2óra)+hasprés(100db vagy több)

és egy jó diétát kéne még találni az edzés mellé, ha valaki tud egy normálisat akkor azt legyen szíves leírni

köszönöm előre is a rendes válaszokat!

és még annyit hogy ha tényleg rendszeresen edzek és tartom a diétát akkor mennyi idő lehet amíg elkezd látszani hogy vékonyabb,formásabb lettem?(kb)

2011. jún. 27. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól hangzik a terved, előre kívánok Neked sok kitartást és erőt hozzá. nagy változás szerintem fél év alatt jöhet, de már látszik a fogyás 2-3 hónap után is.

Anyukám egyszer olyan méregtelenítős diétát tartott, hogy:

hétfő : 2 kg alma

kedd: 2 liter joghurt

szerda: csirkemell husi

csütörtök : párolt zöldségek

péntek : krumpli

szombat: túrós-joghurt (körözött féleség)

vasárnap: hal

Ezt hosszú távon nem hiszem, hogy lehet bírni, anyu két hétig csinálta és 4 kilót fogyott. Hamar vissza is szedte , mert közben nem mozgott. De ha Te mozogsz mellette, kedv csinálónak és ösztönzőleg tudom ajánlani.

2011. jún. 27. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod :) !!

jöhetnek még !

2011. jún. 28. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a paleolit diétát ajánlom, anyám mozgás nélkül 62-ről 53 kilóra fogyott vele.

[link]

2011. jún. 29. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Mi ertelme van ennek a dietanak,ez kb olyan mint a 90 napos(hizzunk gyorsan) dieta.Eleg lenne ha gorkorizas helyett kocognal es nem ennel edessegeket,kenyeret,peksutemenyeket,nem innal uditoket amelyek cukrot tartalmaznak,alkoholt.kb ennyibol allna.Nekem bevalt
2011. júl. 1. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mennyi idő alatt látszott meg a változás?? És hány kiló voltál, mikor elkezdted? És mennyit fogytál?
2011. júl. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!