Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj az ha 11 éves vagyok és...

Hannah 999 kérdése:

Baj az ha 11 éves vagyok és fogytam 2-3 kg-ot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
na jovan levan sza.rva by...
2011. jún. 26. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

úristen ekkora gyökéééér : DDD

én 80 kilósan voltam anorexiás, állandó orvosi felügyelet alatt álltam.

2011. jún. 26. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Gyerekeknek is szabad fogyókurázni, kevesebb étellel, úgy hogy nem maradsz éhesen persze hogy nem baj.Plusz gyerekeknek kellene napi fél óra mozgás is minimum, szerintem teljesen normális hogy fogsz, ha ezt betartod, és nem maradsz éhesen.
2011. jún. 26. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

anorexia = étvágytalanság

anorexia nervosa = pszichés betegség, ők a testképzavar miatt magukat szándékosan csontsoványra, olykor halálra koplaltató, torzult valóságérzékű (általában) fiatal lányok/nők.

olyan nehéz a google-t használni, basszus?

A kérdezőnek meg: attól függ mennyiből, milyen magasan, és legfőképp hogy miért, és mennyi idő alatt.

2011. jún. 26. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szándékosan fogytál 2-3 kg-t, de túlsúlyos vagy, akkor oké. Ha már így is csont sovány vagy, és szándékosan fogytál 2-3-at, akkor hagyd abba. Ha "csak úgy" fogytál 2-3-at, pedig nem csináltál semmit, akkor meg hagyd figyelmen kívül. Én 14/L vagyok és a súlyom 48 és 52 között ingázik állandóan. 2-3 kiló ide vagy oda, igazán semmiség.
2011. jún. 26. 21:38
 16/16 anonim válasza:
100%
Drakonak szolics...ennyit tudsz meg a nevedet. Azt is kisbetűvel.meg tele hibával. Nézz magadba mielőtt pattogsz, fogalmad sincs a dolgokról. Legjobban tennéd 14 évesen ha nem itt rontanád a levegőt.
2011. júl. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!