Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le gyorsan és...

Hogyan fogyjak le gyorsan és egyszerűen 50kg-ot?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék fogyni de olyan fáradtnak érzem magam.

Amikor meg tornázom akkor fulladok.De diétázni meg nem egészséges.Jó lenne valami tabletta amivel nem kell tornázni de gyorsan lehet fogyni.

Van valami ötletetek?

2011. jún. 23. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
elolvastam ,de nem fogsz meggyőzni :) amúgy 65ös te jó arc vagy :D te pedig 75ös veszélyesen támogatod a lusta kövéreket. ez baj.
2011. jún. 23. 19:42
 22/28 anonim ***** válasza:

ez nem igaz!!

de mondd már el nekem hogy ha valaki 50kg súlyfelesleget halmozott fel akkor az hogy a ferdedákóba fog kétórákat cardiózni meg intervallumot futni meg stb!

éppen elég neki ha odafigyel arra mit eszik! hogy egyáltalán foglalkoztatja a kérdés! hogy 6000kalória helyett csak 1800-at eszik!

ha csak 1km-t sétál egy nap!

emlékszel még a sulitáskára? enyém kb 10kg volt egy szép hosszú napon! vegyél fel 5-t! és meglátjuk mennyi kedved lesz két óráig mozogni!

bőven elég neki ha sétál egy órát és odafigyel!

egyébként meg földhöz is csapkodhatjátok magatokat, az amit linkeltem úgy jó ahogy van!

2011. jún. 23. 20:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Kicsit se jó úgy, ahogy van a drága táplálékpiramisod :) De ezt te képtelen vagy felfogni.

És 120 kilósan is tök simán tud mozogni 2 órát is

2011. jún. 23. 20:08
 24/28 anonim ***** válasza:

ja igen, én vagyok egyedül aki ismeri a táplálékpiramist.

-.-" jólvan, nincs kocka fejed pistike, okosvagy, mindent jobban tudsz...

az meg 100% hogy még nem láttál olyan embert akin van 50kg plusz. azt hiszed az ízületei rendben vannak? bírják simán a terhelést? azt hiszed a szívük pöpec, gondtalan? nem fulladnak ki hamar? igen? akkor rosszul tudod. engem igazán nem izgat. de belegondolni hogy nemsokkal vagyok több mint a kérdező plusz súlya, hát... ha van esze rám hallgat, egyébként meg nekem nem fáj hogy ő el van hízva. mellesleg reagáéhatna valamit a válaszokra.

2011. jún. 23. 20:18
 25/28 anonim ***** válasza:
meg ha elolvastad nem értem mi nem érthető belőle??
2011. jún. 23. 20:20
 26/28 anonim ***** válasza:
akik ilyen negatív megjegyzéseket írtak:annyira bunkók vagytok!Vagy tényleg gonoszak és egyszerűen tahók vagytok,vagy megfáradt fogyókúrázok akik még pár kilótól meg akarnak szabadulni!!!Én 172 cm vagyok 81.5 voltam mára már 55 vagyok!és még nem vagyok 15 se!!!szerintem ha én gyereken majdnem 30 kgt le tudtam adni akkor akárki letud ennyit és ha már csak enynit lefogy az is hatalmas pozitív változás lesz az életébe!!!És amúgy is miért nem tudna mozogni?Én most ajánlok neked valamit.Ha valóban 50 kgs súlyfölösleged van én fölkeresnék egy orovst,és tanácsot kérnék tőle.Vagy ha ezt nem akarod akkor nehogy egy 1500 kcalos diétába kezdj rögtön!!Gondolom ha ennyi súlyfölösleged lett,akkor azt 2000 kcal napi bevétel fölötti étrendből származik...Szóval fokozatosan csökkentsd a kalóriák számát!Először a cél,hogy 2000 felül ne legyen(egészséges ételekkel és fehérje dúsakkal!teszem azt pl. ebédre olaj nélkül sült csirkemell párolt zöldségekkel.)és melette kezdj el legalább napi fél órát intenzívebben bírni,de azt is fokozatosan.és ha elérted a napi fél órát még többet mozogj!Hidd el ha hamar akarsz beleugrani ezekbe csak az lesz,hogy még gyarapítod a súlyfölösleget,mert amiktől kilóktól megválsz a jojó efektus következtében szépen visszacsúsznak,akár a többszöröse annak amit lefogytál!
2011. jún. 23. 21:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Fölvállalom az első választ én írtam. És tudod miért?

Mert fogyókúrázni nem lehet gyorsan. Amit írt abban annyi ellentmondás volt. Fogyni szeretne, de fáradtnak érzni magát. De mihez érzi magát fáradtnak, a fogyókúrához??

Nem, hiszem azért fáradt mert túlsúlyos! Első ok a fogyásra!!A diéta miért lenne egészségtelen! Akkor mitől fogyna, ha nem diétázik. Tabletta segít valamiben, semmibe! A gyenge emberek nyúlnak csak tablettához. Azt hiszik bevesznek egy darabot és napok alatt leadnak 10 kilót. A másik amire még nagyon kibuktam az, hogy ne kelljen tornázni! De akkor mégis mitől fogyna az ember 50kilót. Ha nem mozog!

ÉS igen tudom, hogy miről beszélek, van rajtam 30 kiló fölösleg. És január óta 15kilót letornáztam magamról ugy hogy mellette Diétázom. Napi 15kilómétert futok és salatát eszek. És nem nyúltam semmiféle tablettához és nincs kifogás sem!

Ezt kellene egyes embereknek megérteni. Csak sajnos sokan az eredményt várják ugyhogy nem szenvednek megérte. És az 50 kiló rengeteg nem az egyik napról a másikra fogja leadni. Igenis ennek idő kell, 2-3év. Ha nem akarja, ronda lötyögő bőre legyen.

Ugyhogy ilyen kérdésre szerintem a válaszom elég kielégítő volt! 24L

2011. jún. 23. 21:35
 28/28 bix ***** válasza:
fake
2011. jún. 23. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!