Milyen bevált tisztító kúrát, és salaktalanító kúrát ismertek?
Pontosan mit ettetek,ittatok,és mennyi ideig?
Fogyókúrába szeretnék fogni,de előtte szeretnék csinálni egy tisztító,és egy salaktalanító kúrát. Még sosem csináltam.
ismerem azt a grapefruitos olívaolajos keserűsósat de nem ajánlom, nem halnál bele de keserűsót poénból, háááát...
100g keserűsót elosztod 4felé, nap folyamán megiszod aztán iszolasszem egy deci olivaolajat összekeverve egy grapefruit levével megiszod azt alszol de legalábbis vizszintesbe vagy.
sosem csináltam meg. 100g keserűsó eszméletlen mennyiség.
viszont gyümölcsnapokat tarthatsz, mittomén, 3-4-t igyál mellette sok mentes ásványvizet, meg grapefruitlé és én még paradicsomlevet ittam. nem lesz semmi hatása hosszútávon ha csak ezt akarod aztán utána semmi...de állítólag feltöltődsz meg méregtelenítesz (ja igen kihagytam, zöld tea is kell) de gyakorlatilag pff... lehet hogy történt valami de több vele a babra mint amennyit ér. nem biztos hogy szükség van méregtelenítő kúrára, épp eleget fogsz szenvedni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!