Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap light colát...

Ha minden nap light colát iszok, az nem árt a fogyókúrának? Sokkal jobban jól lakok ha pl az ebédhez colát iszok.

Figyelt kérdés
Azt ne írjátok hogy fujj méreg,meg hogy rákot okoz,stb stb...csak a fogyókúrás szempontra vagyok kíváncsi.
2011. jún. 22. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi kcal van benne? Amúgy meg ha nem léped át a napi kalória felhasználásodat akár csokit is ehetsz tök mindegy. Viszont mindenképp számold be ezt is ha iszod.
2011. jún. 22. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kalória nem is nagyon van benne, az édesítő ugyanolyan hatást vált ki a szervezetből, mint a cukor, csak még rosszabb annyiból, hogy a szervezet felkészül a cukorra, és végül mégsem kapja meg. Írd be a keresőbe, hogy "édesítő hizlal", és találsz egy csomó cikket a mechanizmusról.
2011. jún. 22. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Az édesítő nem hízlal, mivel nincs benne szénhidrát.
2011. jún. 22. 09:39
 4/9 A kérdező kommentje:
0 kcal és 0 ch van benne,de olyan hihetetlen hogy van lyan ami finom és egyáltalán nem hízal. Van mikor még bűntudatom is van miatta mert sokat ittam pedig nincs benne semmi. Csak azaz érzés hogy ami finom az hízlal...
2011. jún. 22. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hizlal, de az egészségedet tönkreteszed vele.
2011. jún. 22. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Viszont tele van mesterséges dolgokkal, nem ajánlom minden napra :)
2011. jún. 22. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont ezek gondolkoztam én is, hogy vajon azt tényleg szabad inni? Amúgy nem 0 kalória( az csak a víz). 1 literben van 2 kalória, bár az is semmi, igazából. Vajon akkor tényleg ihatjuk?
2011. jún. 22. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ihatjátok, de arra figyeljetek, hogy egyes embereknél éhségérzetet vált ki.
2011. jún. 22. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Az éhségérzet az mindegy, mivel úgysem eszem többet mint a napi kimért adagom. Viszont én inkább jóllakom a kólával,ha azt iszom pl az ebédhez.
2011. jún. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!