Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 centis lányok, hány...

163 centis lányok, hány kilósak vagytok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mi az ideális, most csak az itteni csajok átlagára lennék kíváncsi.
2011. jún. 20. 12:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Kilók ide vagy oda nem számít, ez így van. De van egy határ (felül is és alul is), ami már nem egészséges. És ne mondja nekem senki,hogy mondjuk a 160/80 kilós lány egészséges, mert nem az. Ugyanúgy,ahogy a 40 kilós sem.
2011. jún. 20. 15:44
 32/41 anonim ***** válasza:

ma 15:34

Akinek nem inge nem veszi magára..:)

Azért többségében 12-14 éves fiatal lánykák nyafognak a súlyuk miatt..Ha te sértésnek vetted az a te bajod..

Nem vagyok médium,hogy tudjam te is a vékonyak között vagy,és te nem vagy tinédzser..

Még egyszer

Akinek nem inge nem veszi magára..

üdv

2011. jún. 20. 16:55
 33/41 anonim ***** válasza:

Én csak egy vékony lány vagyok 170 cm és 54 kg de én is elégedett vagyok a testemmel, nemcsak ti dagi lányok:)))

hehe:D

2011. jún. 20. 18:09
 34/41 anonim ***** válasza:

164 centi vagyok és 50 kiló, és azért olvasgatom a rovatot, mert érdekel a téma. Egyébként nem vagyok sovány, de mivel nekem tetszenek az izmok, most kezdtem újra a testépítést, hogy tömeget növeljek.

Az meg annyira vicces, amikor a kövérek kijelentik, hogy 50 kilósan valaki csak gebe lehet. Nos, 80 kilóhoz képest valóban soványnak tűnik még egy átlagos alkatú nő is. :)

2011. jún. 20. 19:13
 35/41 anonim ***** válasza:

" Az meg annyira vicces, amikor a kövérek kijelentik, hogy 50 kilósan valaki csak gebe lehet. Nos, 80 kilóhoz képest valóban soványnak tűnik még egy átlagos alkatú nő is. :)"

Tudod az is nagyon vicces amikor valaki 40 kilósan azt mondja,hogy hűű de kövér vagyok..

2011. jún. 20. 20:07
 36/41 anonim ***** válasza:

165 cm vagyok, 67 kg.

78-ról indultam.

Lehet, hogy a 13:31-es kicsit túlzásba vitte, de a másik oldal ugyanúgy ("én 170/54, kit érdekelnek a gyerekek, és 100, hogy jobban nézek ki, mint te..." na ez kb ugyanolyan szintű volt, úgyhogy sztem 1-1 az állás, de nem is ez a lényeg.)

Én ki merem jelenteni, hogy utálom, GYŰLÖLÖM a testem, semmivel nem érzem jobban magam a bőrömben 67 kg-al, mint 78-al, és nem konkrétan a felesleg zavar, hanem az arányok, meg a formák (hiánya...).

Ami engem általában felb@sz, hogy vannak, akik kínszenvedések árán sem tudnak elérni olyan külsőt, ami másoknak gyakorlatilag ingyen van (nem a "tökéletesre kidolgozott" testre gondolok, hanem normális, átlagosra), és ez utóbbiak nem tudják felfogni, hogy nem egyformán működünk, mégis sokan nem tesznek különbséget, "mert ha x tud így kinézni, akkor y is, csak tenni kéne érte, és nem rinyálni". Na, hát rohadtul nem ilyen egyszerű. Van, aki törékeny, vékony csontozatú, abszolút nem hízékony, zabál, mint az állat, és semmi (sőt, olyan is van, aki nem is sportol emellett, mégis jól néz ki, fejlett az izomzata, és szinte nincs is rajta zsírréteg), és van mondjuk, aki vastagabb csontozatú, hízékonyabb, kevesebb izom, több zsírsejt, és elég, ha csak 1 kicsit nem figyel, megy rá a zsír, mégis ugyanazt várják el tőle, mint az előzőtől.

Aztán másik dolog, a testarányok. Van, aki homokóra/körte alkat, nőies, szerencséje van, van dereka, csípője, melle, segge, szóval van rajta zsír, de gyönyörűen eloszlik. Míg a másikon mondjuk ugyanennyi zsír van, ugyanolyan súlyú, de derék-csípő egybe, mell nem sok, segge lapos, és szinte semmi forma.

Tudom, hogy lehet minden ellen tenni, csak azt kéne már sokaknak felfogni, hogy NEM EGYENLŐ ESÉLYEKKEL INDULUNK, és senkit nem kéne a másikhoz mérni, mert nem ugyanazok a feltételek, és erről viszont nem tehet senki.

2011. jún. 20. 20:15
 37/41 anonim ***** válasza:
Azért a 4 gyermekes anyuka nem kövér. Egyáltalán nem. De igazából felesleges ezen veszekedni is...mindenkinek a saját egyéni dolga, hogy néz ki. Sajnos manapság az emberek nagy része szorong ettől, pedig nem kéne.
2011. jún. 20. 20:16
 38/41 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 170/54. Azért írtam azt amit, mert felidegesített hogy az egyik válaszoló, aki egyébként kövér, azzal jött, hogy mert ő biztosan jobban néz ki, mint a vékony lányok.. Hát ez kicsit szürreális megnyilvánulás volt.

És tényleg nem kéne a gyerekekkel védekezni. Elvállalt 4 gyereket, azzal ez jár, nem kéne utólag rinyálni és erre fogni. Nem mondom, hogy nézzen ki úgy mint én, de tehetne érte, csak nem AKAR, és emellett azzal vigasztalja magát, hogy mert ő bizony jól érzi magát, úgy ahogy van.

2011. jún. 20. 20:28
 39/41 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Én vagyok a 165/67.

És ez a "terhesség, gyerek nem kifogás, senki ne fogja rá" dolog azért nem egészen úgy van, ahogy sokan gondolják (tudom, nem Te írtad, de nagyon sokan hangoztatják ezt.)

Vannak, akiknél igen is maradnak olyan változások, amin nem tud változtatni. Terhesség előtt (nekem csak 1 van) több volt a súlyom, mint most, de homokóra-alkatom volt, 105-73-104 mell-derék-csípő. Volt rajtam felesleg, de arányosan oszlott el (71 kg körül már meg voltam elégedve magammal akkor.)

Most itt vagyok szülés után másfél évvel, 98-75-98, derekam nincs, és nem feltétlen a háj miatt (régebben is volt ennyi, mégis volt derekam), a bordáim "kitágultak" (kijjebb kerültek), másnak kitágul a medencecsontja, kiszélesedik a csípője a szülés után, nekem összébb ment, nincs semmi, a mellemet teljesen lefogytam, miután abbamaradt a szoptatás. Én akartam tudom, és nem azért írtam le, mert bármit is bánnék, csak aki azt mondja, senki ne fogja a terhességre az alakját ért változásokat, az kicsit gondoljon bele... (Depressziós vagyok a testem miatt, nincs seggem, nincs mellem, nincs nőies alakom, ami régebben, mikor teltebb voltam, megvolt, egybe van az egész...)

2011. jún. 20. 20:41
 40/41 anonim ***** válasza:

Fúha jó nagy veszekedést csaptatok!

Azért érdekes az egyik válaszoló azt írja, hogy a 12-14 évesek nyafognak, hogy kövérek. Én 14 éves vagyok és igen én is nyafogok! És tudjátok miért? 1. 164 cm- hez 60 kg vagyok ( nem mondanám magam iszonyatosan kövérnek, de tény, hogy van rajtam felesleg és ezzel tisztában is vagyok, próbálok változtatni) 2. Ilyen világot élünk. Tudjátok milyen rossz az amikor az osztálytársaid lekövéreznek.. És, hogy az osztályban minden lány 48-50 kiló.. Én meg hol vagyok attól. Iszonyatosan tudja rombolni ez az ember önbizalmát. Jah és igen ilyen korban a fiúknak is a "BOMBA" csajok jönnek be és a belsőt egyáltalán nem veszik figyelembe. ( nem azért mondom volt már barátom és neki így tetszettem) Akik pedig már családban élnek tehát ilyen 20-30 évesek már inkább a belső értékekre figyelnek és egy kis háj senkit nem taszít. Tehát ezért panaszkodnak a tizenévesek. És valaki, mint pl én tényleg rászorul némi fogyásra és nem csak időtöltésből "nyavajog".

14/L

2011. jún. 20. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!