163 centis lányok, hány kilósak vagytok?
ma 13:23-nak
Én is 162cm és 87 kiló vagyok..Mi legalább jól nézünk ki (bár én is fogyózom,de csak pár kilót szeretnék leadni) de legalább nem vagyok csont és bőr.Voltam 52 kiló is,és elég csúnya látvány volt,hogy a hátgerincem és a térdkalácsomat is látni lehetett..Kövéren sokkal nagyobb sikerem van a fiúknál is(bár hűséges típus vagyok,és jelenleg is van egy srác aki imád)
JA! Azért nem is szoktam a fogyós rovatba jönni,mert már régen észrevettem,hogy azok akik panaszkodnak egyik sem szenved a túlsúllyal.A legtöbb ini ilyen kis vékonykák,csak az egójuk növelése miatt irkálnak ide.
13:31
ezt azért nem kellett volna szerintem. lehet jól nézel ki, de ebből amit leírtál, nekem inkább az jött, le hogy féltékeny vagy a vékonyabb lányokra.
21/F
Akik fogyóznak, azoknak drukkolok!
Én még sose fogyóztam, a rovatot nem olvasgatom, csak feldobta véletlen kérdésben ezt a kérdést, és válaszoltam. :D
13.31-es vagyok
Ó én nem vagyok féltékeny senkire,hiszen 4 gyerek után kimondottan szép és nőies alakom van...Én boldog vagyok,és nem kesergek,hogy senki nem szeret..Azt is tudom,hogy nem vagyok nádszál vékonyka,de legalább tisztábban vagyok avval,hogy nézek ki..Nem úgy mint a sok vékonyka aki csak sírdogál,hogy milyen kövérnek érzik magukat,és már-.már tönkre teszik magukat a fogyókúrával.Már észre sem veszik,hogy nem szép az alakúk ,hanem csont soványak.Én 4 gyerek után is sportolok,és hozzá kell tenni azt is,hogy erős csontozattal rendelkezem.Nem látszom kövérnek,mert a súly szépen eloszlik..
Nem szívesen lennék a mai fiatalok táborában,mert rögeszmésen azt hiszik,hogy akinek kilátszik a bordája csakis szép lehet.Pedig ha nem a kisfiúkat vesszük figyelembe akkor felfoghatná mindenki,hogy egy igazi férfinak egy gyönyörű nőies test sokkal szebb.
A képen lévő modell alakja olyan mint az enyém..Én is 42-44-es méretet hordok..Csak nekem egy kicsivel nagyobb a mellem..
(4 gyerek után nem rossz ez,szerintem)
" ilyen többlettel nem lehetsz nagy ász, már bocsi."
Ez az "ász"-ság nem a többlettől függ. Sajnos rengetegen lenézik azt, akin van felesleg. Ha valaki jól érzi magát, akkor nem számít hogy hány kiló. Egyszerűen így nőttök fel, hogy csak a vékonyak a szépek/"ászok"??? Ez valami iszonyat nagy baromság, már bocsi!
Én 165 cm vagyok, 78 kg, és jól érzem magam. Nem azért, mert ilyen vagyok, hanem mert vannak barátaim, egy párom, akvel nagyon szeretjük egymást, és nem az az életcélom, hogy azért nyavalyogjak, hogy mások milyennek látnak. Persze, szeretnék én is vékony lenni, dolgozok is rajta, de nem értem mért kell leszólni valakit ezért. (talán a média teszi?!) És inkább leszek kövér, és mellette olyan, aki tudja értékelni a szépet és jót, mint vékonyan egy olyan, aki senkiben nem látja meg a szépet, csak magában.
ma 12:53 vagyok.
Nem siránkozni kell, meg leszólni a vékony lányokat, hanem tenni valamit azért, hogy neked is jó alakod legyen.
Én voltam 74,5 kg is. Elegem lett, ezért elkezdtem fogyózni. És mi lett belőle?! Igen, siker, mert nem adtam fel, bár nekem a cél 51 kg, mert még mindig érzem itt-ott a felesleget magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!