Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 centis lányok, hány...

163 centis lányok, hány kilósak vagytok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mi az ideális, most csak az itteni csajok átlagára lennék kíváncsi.
2011. jún. 20. 12:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%
bírom amikor a kövér lányok/nők azzal áltatják magukat hogy ők milyen jól néznek ki, nem is szeretnének vékonyak lenni,és aki vékony az biztos éhezteti magát keserves az élete és a pasik is inkább a hájat szeretik... de azért itt olvasgat a fogyókúra rovatban :) a férfiak az arányos , homokóra alakú feszes testű nőket szeretik.
2011. jún. 20. 14:20
 22/41 anonim ***** válasza:
66%

ÉN 163cm és 77 kiló vagyok.

Nem fogyókúrázok mert jól érzem magam a bőrömbe.Tökéletes házasságban élek,vannak barátaim,van a munkámban és a magánéletemben is sikereim.Nem igazán érdekel hogy ma a XXI.században a vékonyság a divat vagy sem.Nekem nincsenek álmatlan éjszakáim.Büszke vagyok arra,hogy nézek ki,mert így vagyok szép,és egészséges.Hogy itt ki mit gondol a túlsúlyra,nem igazán érdekel..

23/N

2011. jún. 20. 14:25
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Én meg bírom azokat a lányokat, akik 50 kilósan siránkoznak, hogy milyen kövérek...
2011. jún. 20. 14:28
 24/41 A kérdező kommentje:

A kérdés lényege pont az volt, hogy ezeket a nézet különbségeket előhozza :) Mert bizony kíváncsi volt, hogy mennyi olyan adatokkal rendelkező lány ír, akiknek tényleg szükségük van a fogyókúra rovat olvasására.

A 163 cm azért volt kiindulópont, mert én is annyi vagyok, magamhoz tudok viszonyítani :)

63 kg-ról indultam, az volt az a pont, hogy elegem lett. Most vagyok 57 kg. Még szeretnék fogyni/feszesíteni/alakítani az alakomon, de ennek ellenére tökéletesen megértem mind a két "pártot". Mindenkinek más tetszik, más a "jó nő", más az ideál.

Ugyanúgy lehet szexi egy 10-20 kiló felesleggel rendelkező nő is, mint egy 50 kilós lány, ez úgyis belülről fakad, magabiztosság kérdése.

Két legjobb barátnőm erre az élő példa: az egyik lány 173 centi és 48 kiló - mindig mosolyog, nagyon okos, jó a stílusa, partizós lány - tapadnak rá a pasik.

A másik 165 centi 78 kiló - mindig mosolyog, tele van önbizalommal, tudja hogy öltözködjön az alakjához, gyönyörű nő - és láss csodát, rá is tapadnak a pasik :)

Szóval nem hiszem, hogy ebben valaha is dűlőre fogtok jutni, az a lényeg, hogy egy olyan súlyt/alakot érjen el az ember, amivel boldog és elégedett élete lehet.

2011. jún. 20. 14:35
 25/41 A kérdező kommentje:
Az pedig, hogy ez a súly mennyi, az mindenki magánügye. Nincs értelme ítélkezni, ennek az oldalnak nem az a lényege...
2011. jún. 20. 14:37
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiába mondják

"A szépség belülről fakad"

Nem a kilók döntik el.

2011. jún. 20. 14:38
 27/41 anonim ***** válasza:
68%

14:20-as vagyok.

nem azzal van baj ha valaki, kövér vagy duci vagy sovány hanem az ilyen beszólásokkal

"Én is 162cm és 87 kiló vagyok..Mi legalább jól nézünk ki"

a mi legalább jól nézünk ki mondatban benne van minden. tipikus hárító reakció, és tipikusan az mondogatja ezt aki irígykedik.

én 48 kilós vagyok de nem mondom hogy én legalább jól nézek ki, mert tudom hogy ducin is nézhet ki jól egy ember.. azt nem bírom mikor egy kövér ember azt állítja hogy aki vékony,arányos az nem néz ki jól meg hogy a pasik a kövéreket jobban szeretik.

2011. jún. 20. 14:40
 28/41 A kérdező kommentje:
14:40 - ebben teljesen egyet értek
2011. jún. 20. 14:48
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
157cm/ 62 kg 15/l fogyózok:D
2011. jún. 20. 14:48
 30/41 anonim válasza:
53%

Kedves 13:31-es. Abszolút nem értek egyet Veled.

Nekem nincsenek kint sem a csontjaim, sem a gerincem, mégis 49kg/163 cm vagyok. Felépítés és genetika kérdése...

Másrészt 24 évesen, aligha mondhatnál tininek a vékonyságomból ítélve. Személyes sértés mások nevében is. Ha Te így jól érzed magad, rendben. Attól még nem kell leszólni és csúnyának titulálni a vékony lányokat. Ha pedig már ilyen modorban kommentelünk, a férfiak 80%-ának még mindig a vékony lányok tetszenek jobban a moletteknél.

Üdv!

2011. jún. 20. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!