Mit reggelizel/reggeliztél?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 09:23
1/20 anonim válasza:
1 egész tojás 3 tojásfehérje rántotta,egy teljes kiörlésű kenyér egy szelet sonka meg lecsó a tojásba a tetejére meg csípős ketchup:)
2/20 anonim válasza:
Marha jól megy neked, hogy szórod ki a fél tojásokat.
3/20 anonim válasza:
Hallod neked kisúgta azt hogy én kidobom őket??
4/20 anonim válasza:
5 evőkanál zabpehelyből és tejből is csináltam zabkását, tettem bele egy kávéskanálnyi mézet és egy kávéskanálnyi fahéjet. Nagyon finom volt:)
Utána pedig ittam egy bögre zöld teát (2-2,5dl-t).
16/L
5/20 anonim válasza:
Tejeskávét és egy muffint. Sajnos képtelen vagyok lemondani az édességről, de talán így reggelire nem olyan gáz :)
6/20 anonim válasza:
epret-málnát joghurttal, egy tk piritós paradicsommal, uborkával és mozzarellával
7/20 anonim válasza:
ma 09:31
Mért kell kidobni a sárgát? Más a napi vizbevitelét nem tudja megoldani, te meg itt látom megengedhetsz magadnak sok mindent... yééé!
Nyaralj Etiópiában, azt megtanulod mennyit is ér a sárga.
8/20 anonim válasza:
Tejbegríz:) 1 pohár tejből,2,5 kanál grízből, és kanál mézből.fincsii!:D
9/20 anonim válasza:
Fasírt(tegnapról maradt), francia saláta, teljeskiőrlésű pirítós, tejeskávé
Finom volt!
10/20 anonim válasza:
Én most reggelizem:D
3 evőkanálból és 0,5 deci tejből készült zabkása, reszelt almával és fahéjjal:)
~220 kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!