Mit reggelizel/reggeliztél?
1.Mikor keltél??
2.Mit fogsz ma csinálni?
3.Miket fogsz még a mai nap folyamán enni,inni? :)
1.6kor ébredtem fel/azt álmodtam,festem a körmöm és a húgom azt mondja:valaki áll melletted!,erre ébredtem,a férjem meg ott állt mellettem az ágynál :D/
2.egész héten nagy-takarítok,így ma is azt folytatom,plusz a szokásos teendők a két picivel
3.lecsós szeletet krumplipürével ebédre,napközben a lányom turórudi-maradékát,amit elhagy a házban való rohangálás közepette,iszok egy tejes kávét
1, most keltem fel - fél kilenc - a kölök még alszik, gesztenyés tejet fogunk reggelizni csokis muffinnal
2, főzés, mosás, teregetés, hajtogatás, vasalás, mosogatás, bevásárlás, kölökkel játszás, játszóterezés
3, húslevest főzök rakott kellel, ez lesz az ebéd - vacsorára általában már nem bírok semmit enni
20 deka kókuszos és pizzás fornettit és egy energiaitalt ettem/ittam eddig
1: 6:30kor keltem
2:meló 8-16:30, aztán megyek páromhoz aki betegen van,majd haza 9 körül,főzök,takaritok,barátok közt,alvás
3:ebédre rántott sajtot rendelek sültkrumplival tartármártással,vacsira sajtos panirban sütök ki csirkemellet,délutánra még van egy tábla bocicsokim.
Illetve napközben capuccsinó,tea,második energiaital,meg még amit megkivánok
8:51
ááá..reggelire ennyi édesség. :)
Egyébként:
- 7:00
- Tökmagos pogácsa
- Dolgozom :S
8 körül keltem
győri édes kekszet ettem kávéval
1. 9-kor
2. 11-re megyek suliba, szerencsére csak egy órám lesz, hazajövök, ebédet főzök (hal, valamilyen bundában - még kitalálom). Utána pakolászom egy kicsit, aztán pihi.
21L
1. 1/2 7-kor keltem(Magyarországi idő szerint 1/2 8-kor
2. kitakarítok,megfőzőm a töltött káposztát,elmegyek dolgozni,este meg elmegyek úszni,szaunázni,majd újra itthon vagyok.
3.A reggelim: vajas muffin volt+ tea.Az ebédem töltött káposzta lesz.vacsorára szintén töltött káposztát fogok enni.Inni light colát iszom(cola függő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!