Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit reggelizel/reggeliztél?

Mit reggelizel/reggeliztél?

Figyelt kérdés

1.Mikor keltél??

2.Mit fogsz ma csinálni?

3.Miket fogsz még a mai nap folyamán enni,inni? :)

2011. okt. 11. 07:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

1.6kor ébredtem fel/azt álmodtam,festem a körmöm és a húgom azt mondja:valaki áll melletted!,erre ébredtem,a férjem meg ott állt mellettem az ágynál :D/

2.egész héten nagy-takarítok,így ma is azt folytatom,plusz a szokásos teendők a két picivel

3.lecsós szeletet krumplipürével ebédre,napközben a lányom turórudi-maradékát,amit elhagy a házban való rohangálás közepette,iszok egy tejes kávét

2011. okt. 11. 08:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem,bundászsömlét csinálok reggelire.
2011. okt. 11. 08:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

1, most keltem fel - fél kilenc - a kölök még alszik, gesztenyés tejet fogunk reggelizni csokis muffinnal

2, főzés, mosás, teregetés, hajtogatás, vasalás, mosogatás, bevásárlás, kölökkel játszás, játszóterezés

3, húslevest főzök rakott kellel, ez lesz az ebéd - vacsorára általában már nem bírok semmit enni

2011. okt. 11. 08:51
 4/19 anonim ***** válasza:

20 deka kókuszos és pizzás fornettit és egy energiaitalt ettem/ittam eddig

1: 6:30kor keltem

2:meló 8-16:30, aztán megyek páromhoz aki betegen van,majd haza 9 körül,főzök,takaritok,barátok közt,alvás

3:ebédre rántott sajtot rendelek sültkrumplival tartármártással,vacsira sajtos panirban sütök ki csirkemellet,délutánra még van egy tábla bocicsokim.

Illetve napközben capuccsinó,tea,második energiaital,meg még amit megkivánok

2011. okt. 11. 09:11
 5/19 anonim ***** válasza:
8:51: mi az a gesztenyés tej?
2011. okt. 11. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:

8:51

ááá..reggelire ennyi édesség. :)

Egyébként:

- 7:00

- Tökmagos pogácsa

- Dolgozom :S

2011. okt. 11. 09:13
 7/19 anonim ***** válasza:

8 körül keltem

győri édes kekszet ettem kávéval

2011. okt. 11. 09:18
 8/19 anonim ***** válasza:
jah és pihenek itthon egész nap mert beteg vagyok
2011. okt. 11. 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:

1. 9-kor

2. 11-re megyek suliba, szerencsére csak egy órám lesz, hazajövök, ebédet főzök (hal, valamilyen bundában - még kitalálom). Utána pakolászom egy kicsit, aztán pihi.

21L

2011. okt. 11. 09:21
 10/19 anonim ***** válasza:

1. 1/2 7-kor keltem(Magyarországi idő szerint 1/2 8-kor

2. kitakarítok,megfőzőm a töltött káposztát,elmegyek dolgozni,este meg elmegyek úszni,szaunázni,majd újra itthon vagyok.

3.A reggelim: vajas muffin volt+ tea.Az ebédem töltött káposzta lesz.vacsorára szintén töltött káposztát fogok enni.Inni light colát iszom(cola függő vagyok)

2011. okt. 11. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!