Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik és...

Miért ilyenek a pasik és egyáltalán az összes ember!?

Figyelt kérdés
15 leszek nem sokára,lány vagyok és 172 cm/54-56 kg szal ezt nem azért írom,mert én annyira kövér vagyok.Egyszerűen ez most kibukik belőlem.Mért van az,hogy a pasik ember számban sem veszik(a legtöbbjük) a dagadt csajokat pl.?A sovány lányok meg ahelyett,hogy együttéreznének velük még beléjük rúgnak!Én tudom miylen érzés ducibbnak lenni,mert az voltam,de tettem ellene.Még annak ellenére,hogy álítólag sovány vagyok,szép az arcom berendezése és nem vagyok nagyon pattanásos se ennek ellenére sincs nagy sikerem a fiúknál.És,hogy miért?Valószínűleg azért,mert nem megyek velük ha piálni vagy cigizni akarnak,és kicsit visszafogottab vagyok.Jah és,mert hiába hordok divatos ruhákat nincs nagy seggem és mellem se.És ez már bazira idegesít,hogy mindenki csak a külsőségek alapján alkot vélemény másról illetve arról,hogy mennyire bevállalós!Pedig előbb megkéne ismerni az embert mielőtt oltogatod legyen akár túl sovány vagy ducibb vagy akár szégyenlősebb is(barátnőm ezért sincs figyelembe véve...)!Van oylan aki együtt érez?
2011. jún. 19. 21:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

úristen

nagyon kétségbe lehetsz esve

én fiú vok és nekem csak az számít hogy ne legyen egy lány malac hanem sportoljon mozogjon és ha akkor is kövér akkor az de legalább lessz formája azt szeretik is a férfiak de ha nem mozog és elfojik a széken akkor szt ti lányok se szeretitek

másrészt meg én vok 190 centi 120 kilo rendszeresen mozgok a feleslegem lassan megy le (145 kiló voltam)

és megsincs barátnőm de nem azért mert nem talál vonzónak senki hanem azért mert én nekem sincs önbizalmam leszólítani egy lányt . ez van a kövérség problémáját a társadalom szülte azért érzi úgy minden nő hogy betegesen le kell fogyni mert ez van a tv-ben plakátokon reklámokba de mindenkimegnézheti az annyát gondolom az se csontsovány topmodell mégis megtalálta az apádat

2011. jún. 20. 00:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért mert kis idióták....,de majd felnőnek és lesz belőlük valami.

Én 8 éve voltam 15 éves, akkor 170 cm, kb 77 kg voltam. Ettől függetlenül formás alakom volt, legalábbis magamnak tetszettem. A súlyom miatt soha nem cikiztek szerencsére, mert a természetem miatt a lányok, fiúk szerettek a suliban. Sajnos a korombéli fiúknak nem tetszettem, mint nő, de a nálam 10-15 évvel idősebb férfiaknak annál inkább.... Szinte már teher volt ezen férfiak közeledése, mivel akkoriban lélekben, még nagyon kislány voltam.

Jelenleg 23 vagyok, változatlanul 170 cm, de szerencsére csak 66 kg. A súlyomból még lehetne faragni és dolgozom is rajta. Ettől függetlenül nőiesnek látom magam, és nem utálom a testem. Ami a férfiakat illeti történt egy kis változás, mert most leginkább a 16-19 éves korosztálynak jövök be.....:) Amivel nem tudok nagyon mit kezdeni, mert nekem meg a 25-28-as férfiakra lenne igényem....:)

A középsuli ilyen, de maga a kamaszkor is. Mindig jobbak akarunk lenni, játszuk magunkat, ítélkezünk, klikkesedünk, kibeszéljük egymást, stb.... De ez idővel változik, mert mindenki felnő.

2011. jún. 20. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pl. pasi létemre imádom a duci lányokat. Nagyon szép arcuk van, kedvesek, aranyosak. Így jók ahogyan vannak.
2011. jún. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!