Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik és...

Miért ilyenek a pasik és egyáltalán az összes ember!?

Figyelt kérdés
15 leszek nem sokára,lány vagyok és 172 cm/54-56 kg szal ezt nem azért írom,mert én annyira kövér vagyok.Egyszerűen ez most kibukik belőlem.Mért van az,hogy a pasik ember számban sem veszik(a legtöbbjük) a dagadt csajokat pl.?A sovány lányok meg ahelyett,hogy együttéreznének velük még beléjük rúgnak!Én tudom miylen érzés ducibbnak lenni,mert az voltam,de tettem ellene.Még annak ellenére,hogy álítólag sovány vagyok,szép az arcom berendezése és nem vagyok nagyon pattanásos se ennek ellenére sincs nagy sikerem a fiúknál.És,hogy miért?Valószínűleg azért,mert nem megyek velük ha piálni vagy cigizni akarnak,és kicsit visszafogottab vagyok.Jah és,mert hiába hordok divatos ruhákat nincs nagy seggem és mellem se.És ez már bazira idegesít,hogy mindenki csak a külsőségek alapján alkot vélemény másról illetve arról,hogy mennyire bevállalós!Pedig előbb megkéne ismerni az embert mielőtt oltogatod legyen akár túl sovány vagy ducibb vagy akár szégyenlősebb is(barátnőm ezért sincs figyelembe véve...)!Van oylan aki együtt érez?
2011. jún. 19. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy olyan dolog ami ellen nem tudunk tenni semmit, pedig jo lenne!
2011. jún. 19. 22:02
 2/13 bix ***** válasza:
80%
bszki 15 vagy... a veled egy korú vagy kicsit idősebb pasik kezébe nem hogy egy nő nem való általában de a csattogós lepke sem. a legtöbb az ovis szinten megmaradt, jó példa hogy azt hiszik hogy attól lesznek menők hogy isznak meg cigiznek. majd rájönnek... de előbb fel kéne nőni
2011. jún. 19. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

nincs kedvem elolvasni az egészet, de ...

"A sovány lányok meg ahelyett,hogy együttéreznének velük még beléjük rúgnak!"

Most mit kéne együttéreznem? aki betegésg miatt duci, azt megértem, sajnálom. De akit tudom, h zabál, közbe meg letagadja stb, azt lenézem... Mellesleg a kövérek szoktak minket legebézni stb, lerí róluk, h irigyek...

2011. jún. 19. 22:07
 4/13 A kérdező kommentje:
hát,tudod ez eléggé fura nekem...mert egy olyan lányról van szó,aki most ötödikás,hát igen duci a csaj azt meg kell hagyni.de ennek ellenére jól érzi magát a bőrében,divatosan öltözködik és nagyon jóindulatú,segítőkész emg aranyos...mégis mindig bántják szegényt!én ezeket annyira sajnálni tudom csak,ha elmegy egy kis elsős előttem aki ducibb akkor is ezt érzem...lehet ez csak az én természetem.
2011. jún. 19. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
De az az ált. iskola... ott a fiúk agyi szintje még óvodás korban van, mindenkit piszkálnak. Jobbik esetre ezt kinövik gimiben, rosszabb esetben ebből lesznek a buta férfiak
2011. jún. 19. 22:13
 6/13 anonim válasza:
73%

ezt én is így látom, hogy sajnos a kövér embereket alapból elutasítják. Tényleg nem fair, mert azért ez nagyban alkati kérdés. Viszont ez a mondat: "A sovány lányok meg ahelyett,hogy együttéreznének velük még beléjük rúgnak!"

én vékony lány vagyok, semmi bajom a kövérekkel, inkább sajnálom őket, de azért szolidarításból nem fogok 70 kilósra hízni.

2011. jún. 19. 22:14
 7/13 A kérdező kommentje:
lehet félreérthetően fogalmaztam...XDlehet nem minden lány piszkálja a ducibb lányokat,de hogy a nagyjuk az fix. pl volt most osztálykirándulás és az ilyen 40-56 kgs barátnőim folyton kibeszéltük az iskolából a ducibb lányokat és engem néztek hülyének amikor azt mondtam h ez nem szép dolog...><
2011. jún. 19. 22:17
 8/13 bix ***** válasza:
még egyszer leírom. mit vársz? gyerekek még... oviban meg hajat húzgáltak, és az se volt olyan régen. ez van. örülj hogy te kicsit érettebb vagy náluk, és ennyi.
2011. jún. 19. 22:19
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:D
2011. jún. 19. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is jövök védekezni a soványlányok=kötözködnek-hez. Én is vékony vagyok, és képzeljétek hogy az osztályomban amennyi kövér csaj van annak mind barátnője vagyok. De az is iga hogy tőlük nem hallom hogy "fogyni kellene/olyan kövér vagyok" stb. Az egyik csaj aki meg ezt csinálja nem is annyira kövér, csak a s.egge nagy, na őt utálom.
2011. jún. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!