Ha minden nap 45 percet kardiózok + egészségesen étkezek, mikor lesz látható eredménye?
Kb 1 hete csinálom, előtte is sportoltam már. Még nem látszik semmi. Nem várok csodát, csak reálisan át akarom látni a dolgokat. Előre is köszi :)
165/64, 17/L
szerintem nem kéne fogyózni, meg ezen agyalni, sportolj, aztán kiderül. még nőni fogsz valószínűleg pár centit, a hormonjaid is befolyásolják a fogyást, nincs jelentős túlsúlyod, szal nyugi.
egyébként normális mozgással és diétával heti 1 kiló reális lehet. hogy ez mikor látszik ez sok mindentől függ, honnan kell jöjjön, hogy indul meg, mennyire intenzív az edzés, mennyire jó a kajád, stbstb. csapj bele, és meglátod:)
'pár hét múlva már látszik valami. de én 2 hónapja csinálom és most sem mondhatom hogy teljesen feszes ,szálkás a testem.'
6 éve edzem, és most kezdek szálkásnak kinézni:) mondjuk én pasi vagyok, és nem 60 kiló, de 2 hónap alatt azért csodát ne várjunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!